reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Dziś szczepionki królują. Gratuluję, że... już po :-D
A ja się zastanawiam, co nam każą zrobić, skoro wyjeżdżamy...??? Minisia robiłaś Weronice jakieś dodatkowe szczepienia? I co z tym między 16-18 m,ies.?

reklama
Ja Kacperka ważyłam ostatnio to było 11,5 A co do wagi to 9 kilo moje szczęście osiągnęło w wieku 5 miesięcy..... a potem stanęło....

Najgorsze co może być to wylądować w szpitalu i naoglądać się różnych przypadków. Ja w ciąży zaczęłam panikować dopiero po pobycie w szpitalu.

Dziś szczepionki królują. Gratuluję, że... już po :-D
A ja się zastanawiam, co nam każą zrobić, skoro wyjeżdżamy...??? Minisia robiłaś Weronice jakieś dodatkowe szczepienia? I co z tym między 16-18 m,ies.?

Nie nie robiam Weronika miala zlecone szczepienie na pazdziernik a ze wyjezdzalysmy dostalam karte szczepien i tu zanioslam do przychodni teraz czekam na wezwanie ale chyba sie przypomne juz:tak:

Gratulacje dla dzielnych małych pazdzioszków!!!

A my w poniedziałek idziemy:-( u nas zawsze jest okropny płacz przy szczepieniu i tym razem napewno będzie też:-(

I muszę się upomnieć o zważenie bo ostatnio to ją chyba na wiosnę ważyli:szok: nie mam pojęcia ile moja pchełka waży:no:

Ja postawiłam małą na moją wagę dziś rano ale niestety nie elektroniczną i tak około 10.5 kg pokazuje, więc jest ok.

Ja z Oli w poniedzialek ide do pediatry Umouwie sia na szczepienie to po roczku :-)
Oraz musze wziasc skierowanie do laryngologa
Oliwka wazy na dzien dzisiejszy 9200 :-)

no szczepienia teraz kroloja

Ulka ja sie teraz napatrzalam na cierpienie i placz Oliwki wiec takie szczepienie to nie zrobi na mnie wiekszego wrazenia :-(

Martynka jest już po badaniach. Pani doktor stwierdziła gdzie my się z taką wadą uchowałyśmy :-( Ja tłumaczę, że o meble się nie obija, książeczki ogląda normalnie, rysuje. Wszyscy w koło tłumaczyli, że wyrośnie, to kto by przypuszał, że to taka masakra :-(, ale stwierdziła, że dobrze już wiadomo. No i wynik jest taki, że na jedno oczko ma mieć szkła + 6,5, a na drugie +4 i to lepsze zklejać na osiem godzin dziennie :szok:. Pytałam o te przyssawki do okularów i od tego się odchodzi, bo dzieciaki i tak kombinowały i te plastry są efektywniejsze. 08.01 mamy przyjechać do kontroli i mam zabrać Bartka, bo wg pediatry też mu oczko ucieka i okulistka stwoerdziła, że nie ma co czekać do bilansu dwulatka tylko ona przy okazji go zbada :-)

reklama
Ja z Oli w poniedzialek ide do pediatry Umouwie sia na szczepienie to po roczku :-)
Oraz musze wziasc skierowanie do laryngologa
Oliwka wazy na dzien dzisiejszy 9200 :-)

no szczepienia teraz kroloja

Ulka ja sie teraz napatrzalam na cierpienie i placz Oliwki wiec takie szczepienie to nie zrobi na mnie wiekszego wrazenia :-(
Dobrze, że nie będzie Oliwka pamiętać tych kłuć bo jeszcze malutka jest:tak::tak:
Martynka jest już po badaniach. Pani doktor stwierdziła gdzie my się z taką wadą uchowałyśmy :-( Ja tłumaczę, że o meble się nie obija, książeczki ogląda normalnie, rysuje. Wszyscy w koło tłumaczyli, że wyrośnie, to kto by przypuszał, że to taka masakra :-(, ale stwierdziła, że dobrze już wiadomo. No i wynik jest taki, że na jedno oczko ma mieć szkła + 6,5, a na drugie +4 i to lepsze zklejać na osiem godzin dziennie :szok:. Pytałam o te przyssawki do okularów i od tego się odchodzi, bo dzieciaki i tak kombinowały i te plastry są efektywniejsze. 08.01 mamy przyjechać do kontroli i mam zabrać Bartka, bo wg pediatry też mu oczko ucieka i okulistka stwoerdziła, że nie ma co czekać do bilansu dwulatka tylko ona przy okazji go zbada :-)

Martynka jest dzielna, dacie radę!!

Do góry