ja jestem w szokuze wogóle takie cos sie zdarza wczesniej nie mialm pojecia ze tak malutkie dzieci maja juz takie problemy hormonalneASIU no to widac ze dobrze sie Rafalkiem zajma :-)
Powodzenia
Do ortopedy narazie nie ide bo Oli nie chodzi ale jak zacznie to napewno pojde :-)
Oli wazy okolo 9200 :-)
W szpitalu mam sasiadke z dzieckiem ktore 2 dni temu skonczylo pol roku Dziewczynka a wazy 9700
I przyszla bo ta dziewczynka dostala owlosienia na Pipce Widzialam ja i ona ma pipke taka jakby byla o wiele strasza I ta skora tam jest taka jak u doroslego I ma wlosy lonowe Masakra Ale przynajmniej porowalam sobie LECHTACZKI i serio Oli ma wieksza No ale badania z lechtaczki sa ok i to jej taki urok :-)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA to jest moja sasiadka obok w pokoju Akurat bylam i niej Milenka ta dziewczynka zrobila kupke Wiec widzialam A pozatym tak sie pyta czlowiek na co sie lezy itp I tak wyszlo ze wiedzialam co tej dziewczynce jest I jak ja przebierala to widzialam :-)
MINISIA ja tez nie mialam pojecia jakie rzeczy sie dzieja :-)
MAGDA JAKI OPIS HIHIHI napisalam prosto z mostu hihihi
MINISIA ja tez nie mialam pojecia jakie rzeczy sie dzieja :-)
MAGDA JAKI OPIS HIHIHI napisalam prosto z mostu hihihi
mirabelka73
Październikowe mamy'08
dorota szok, to się w szpitalu można naoglądać różnych przypadków, też by mi do głowy nie przyszło że to możliwe
szczepienie już z głowy, mała oczywiście nawrzeszczała na dr już przy mierzeniu a dalej masakra, nawet nie pomógł lizak a jak się uspokoiła to trza było zaszczepić i znów wrzask
a cały tydzień robiłam jej słuchawkami od starego ciśnieniomierza "pik pik" jak przy badaniu żeby ją przygotować i d..a
no ale najważniejsze że zdrowa, tylko że nie przybrała ale nawet jest spadek o 200 gr, czyli waży teraz 9600, ale że je ładnie to dr zrzuca to na ruchliwość
i zastanawiam się czy to szczepienie potrójne w 16-18 mies. nie zastąpić tym płatnym (u nas 130 zł) jak była dzidziusiem to 3 wkłucia dało się przeżyć ale po dzisiejszym "koncercie" wolę zaoszczędzić i jej i nam nerwów
a jak reszta maluchów po dzisiejszych szczepieniach?
szczepienie już z głowy, mała oczywiście nawrzeszczała na dr już przy mierzeniu a dalej masakra, nawet nie pomógł lizak a jak się uspokoiła to trza było zaszczepić i znów wrzask
a cały tydzień robiłam jej słuchawkami od starego ciśnieniomierza "pik pik" jak przy badaniu żeby ją przygotować i d..a
no ale najważniejsze że zdrowa, tylko że nie przybrała ale nawet jest spadek o 200 gr, czyli waży teraz 9600, ale że je ładnie to dr zrzuca to na ruchliwość
i zastanawiam się czy to szczepienie potrójne w 16-18 mies. nie zastąpić tym płatnym (u nas 130 zł) jak była dzidziusiem to 3 wkłucia dało się przeżyć ale po dzisiejszym "koncercie" wolę zaoszczędzić i jej i nam nerwów
a jak reszta maluchów po dzisiejszych szczepieniach?
Mirabelko to Lenka nadrobiła płacze za Samiego Najwazniejsze ze zdrowa My szczepimy ta szczepionka
No i my po szczepieniu mały dzielny zero reakcji tylko banan z geby nie schodził nawet przy szczepieniu Waga 10200;-) miara 80cm przy scianie Kazałam dr zobaczyć siusiaka bo zauważyłam takie białe cos (niby normalne) no i ma lekkie sklejenie ale powiedziała ze zobaczymy przy nastepnym szczepieniu to cos białe i ta stólejke a i z głową też OK
No i my po szczepieniu mały dzielny zero reakcji tylko banan z geby nie schodził nawet przy szczepieniu Waga 10200;-) miara 80cm przy scianie Kazałam dr zobaczyć siusiaka bo zauważyłam takie białe cos (niby normalne) no i ma lekkie sklejenie ale powiedziała ze zobaczymy przy nastepnym szczepieniu to cos białe i ta stólejke a i z głową też OK
Mirabelko to Lenka nadrobiła płacze za Samiego Najwazniejsze ze zdrowa My szczepimy ta szczepionka
no to suuuper!!!!!!!!!!!!!
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Gratulacje dla zaszczepionych dzieciaczków, że tak dzielnie zniosły.
Dorotko dla Oliwci zdrówka.
Dorotko dla Oliwci zdrówka.