reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

ASIU no to widac ze dobrze sie Rafalkiem zajma :-)
Powodzenia

Do ortopedy narazie nie ide bo Oli nie chodzi ale jak zacznie to napewno pojde :-)

Oli wazy okolo 9200 :-)

W szpitalu mam sasiadke z dzieckiem ktore 2 dni temu skonczylo pol roku Dziewczynka a wazy 9700
I przyszla bo ta dziewczynka dostala owlosienia na Pipce Widzialam ja i ona ma pipke taka jakby byla o wiele strasza I ta skora tam jest taka jak u doroslego I ma wlosy lonowe Masakra Ale przynajmniej porowalam sobie LECHTACZKI i serio Oli ma wieksza No ale badania z lechtaczki sa ok i to jej taki urok :-)
ja jestem w szoku:szok::szok:ze wogóle takie cos sie zdarza wczesniej nie mialm pojecia ze tak malutkie dzieci maja juz takie problemy hormonalne:no:

reklama
CZARNA to jest moja sasiadka obok w pokoju Akurat bylam i niej Milenka ta dziewczynka zrobila kupke Wiec widzialam A pozatym tak sie pyta czlowiek na co sie lezy itp I tak wyszlo ze wiedzialam co tej dziewczynce jest I jak ja przebierala to widzialam :-)

MINISIA ja tez nie mialam pojecia jakie rzeczy sie dzieja :-)
MAGDA JAKI OPIS HIHIHI napisalam prosto z mostu hihihi

dorota szok, to się w szpitalu można naoglądać różnych przypadków, też by mi do głowy nie przyszło że to możliwe

szczepienie już z głowy, mała oczywiście nawrzeszczała na dr już przy mierzeniu a dalej masakra, nawet nie pomógł lizak :cool2: a jak się uspokoiła to trza było zaszczepić i znów wrzask
a cały tydzień robiłam jej słuchawkami od starego ciśnieniomierza "pik pik" jak przy badaniu żeby ją przygotować i d..a :sorry:
no ale najważniejsze że zdrowa, tylko że nie przybrała ale nawet jest spadek o 200 gr, czyli waży teraz 9600, ale że je ładnie to dr zrzuca to na ruchliwość
i zastanawiam się czy to szczepienie potrójne w 16-18 mies. nie zastąpić tym płatnym (u nas 130 zł) jak była dzidziusiem to 3 wkłucia dało się przeżyć ale po dzisiejszym "koncercie" wolę zaoszczędzić i jej i nam nerwów

a jak reszta maluchów po dzisiejszych szczepieniach?

Mirabelko to Lenka nadrobiła płacze za Samiego:-D:-D Najwazniejsze ze zdrowa:tak::tak::tak: My szczepimy ta szczepionka:tak:

No i my po szczepieniu mały dzielny zero reakcji:-D tylko banan z geby nie schodził:-D:-D nawet przy szczepieniu Waga 10200;-) miara 80cm przy scianie:rofl2: Kazałam dr zobaczyć siusiaka bo zauważyłam takie białe cos (niby normalne) no i ma lekkie sklejenie ale powiedziała ze zobaczymy przy nastepnym szczepieniu to cos białe i ta stólejke:sorry: a i z głową też OK:-p:-p:-p

Mirabelko to Lenka nadrobiła płacze za Samiego:-D:-D Najwazniejsze ze zdrowa:tak::tak::tak: My szczepimy ta szczepionka:tak:

No i my po szczepieniu mały dzielny zero reakcji:-D tylko banan z geby nie schodził:-D:-D nawet przy szczepieniu Waga 10200;-) miara 80cm przy scianie:rofl2: Kazałam dr zobaczyć siusiaka bo zauważyłam takie białe cos (niby normalne) no i ma lekkie sklejenie ale powiedziała ze zobaczymy przy nastepnym szczepieniu to cos białe i ta stólejke:sorry: a i z głową też OK:-p:-p:-p

no to suuuper!!!!!!!!!!!!!

I u nas dziś szczepienie. Tatuś się dziś wykazywał;-) 11kg żywej wagi:laugh2:

Oby sie ustabilizowały te hormony u Oliwki.

reklama
Do góry