reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Gosiu wieści dobre!:tak:

U nas Bartek wczoraj nagle dostał ponad 40 st gorączki pojechaliśmy na pogotowie i okazało się że rozwija się jakaś infekcja gardła ale antybiotyku wczoraj nie dał bo kazał obserwować dobę czy będzie się pogarszać.
Ale dziś już mniejsza gorączka więc organizm chyba sam zwalcza.
Poza gorączką nic ani katarku ani kaszlu.
Mam nadzieję że szybko przejdzie:tak:
o ludu pewnie stracha mieliscie niezlego:szok::szok::szok:
Dziś Bartuś się chyba dobrze czuł a i gorączki brak.
Chyba wszystko przeszło.
Już po strachu:tak:
dobrze ze tak szybko mineło :tak::tak:

reklama
U nas Bartek wczoraj nagle dostał ponad 40 st gorączki pojechaliśmy na pogotowie i okazało się że rozwija się jakaś infekcja gardła ale antybiotyku wczoraj nie dał bo kazał obserwować dobę czy będzie się pogarszać.
Ale dziś już mniejsza gorączka więc organizm chyba sam zwalcza.
Poza gorączką nic ani katarku ani kaszlu.
Mam nadzieję że szybko przejdzie:tak:

Dobrze, że juz w porządku.
Chyba bym sie po..... a ze strachu! :szok:
Głupie media straszą tą świńską jak nie wiem.
Z igły widły :wściekła/y:

Kurczę, jak patrzę na ten pępek Radka, to mi się w oczach wchłania :-D

Hihi! To patrz dużo! ;-)

a to mój brzuchol w 16 tyg

Załączniki

• brzuchol 16 tydz..JPG
    brzuchol 16 tydz..JPG
    46,4 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry