reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

minisia ja także gratuluję Ci dziewczynki i tego że wszystko jest w najlepszym porządku,
Czarna79 napewno udał Wam sie chłopak, ja też po cichutku liczę na synka bo dziewczynkę już mamy , ale ja dopiero dowiem się w czerwcu...
Antuanet grtuluję chłopczyka.

6c8ac34a9d.png
2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png

reklama
ANtuanet, Tobie również z całego serca gratuluję:)))) Wychowywanie małego chłopczyka to fajna sprawa:tak: Hih, wiem coś o tym, teraz mój Mały Bzik jest na etapie fascynacji pociągami, koparkami, betoniarkami... super!

Widze, ze narazie nie ma duzej róznicy w ilosci dziewczynek i chłopców, ciekawe jak to bedzie jak juz wiekszosc z nas pozna płeć. 2006 rok byl owocny w chłopców:happy:

No to mamy pierwszego chłopca ciekawe jak bedzie na mecie czy wiekszosć będzie miała dziewczynki czy chłopców?

WIEEEEELKIE GRATULACJE mamusiom które poznały płeć swoich maluszków!:-):-)Ale jednak najważniejsze jest to że są zdrowe:tak:. Super czyta się takie posty!

minisia gratuluje córci,
Antuanet24 a tobie synke
Badanie sprawdziło się z przeczuciem czy nie?
dorota123456789My muimy jeszcze poczekać, ja mam wizyte dopiero 5 czerwca i może za drugim razem się uda dostrzec cos miedzy nogamu

Dziewczyny GRATULACJE!!!
nie które z nas muszą jeszcze poczekać :crazy: ja mam połówkowe dopiero 11 czerwca a już jestem tak bardzo ciekawa:zawstydzona/y:

reklama
Ja mam wizyte za 2 tygodnie 29 maja ale to bedzie 18,5 tydzien a moj gin powiedzial ze kolo 20 tygodnia zobaczy plec dziecka wiec po tym 29 maja tak za tydzien czy poltorej pojde na usg polowkowe i wtedy gin bedzie pewnie zagladal dzidzi miedzy nozki :-)
A tego 29 maja to pewnie zrobi mi znow takie sekundowe usg tylko podejzec maluszka czy serduszko bije :-).Fajnie ale ja bym chciala za kazdym razem patrzec dluzej ale nic cwicze w ten
sposon cierpliwosc.Na poczatku czerwca do 10 czerwca moze sie dowiem juz plci :-)
Juz tak strasznie nie umiem sie doczekac :-)

Do góry