reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

A ja wczoraj byłam w zakaxnym z Martynką i w sumie dalej nie wiadomo co z tą boreliozą. Jeden wynik wyszedł ujemny, a drugi ważniejszy - na pograniczu, więc w połowie października nowe badania. Pozostaje czekać i obserwować :-(

Kurcze, nie zazdroszczę!
Grunt, że diagnoza będzie szybko i leczenie można zacząć.
Najgorzej, jakby nikt nie podejrzewał boreliozy...

no to cos nam sie dzieciaki psuc zaczely...:-(mmam nadzieje ze moj sie wreszcie wyleczy.a swoja droga to od jakiegos czasu jak patrze na zakladke w mozilli Dzieci urodzone w pazdzierniku 2008 to widze uszkodzone:rofl2:

:cool2:

Dorota kaszel ma od sierpnia!!!! wczesniej miał mokry odrywajacy czasem zwracał:confused2: katarek tez miał wczesniej. Ale chodziłam po lekarzach i rozkładali rece bo dla nich był zdrowy. Teraz ma kaszelek taki jakby cos go gryzło w gardle , kataru nie ma. Co do badan to napisze pozniej jak zrobie:))

Rzeczwywiście jakoś tak alergicznie to wygląda.
Zdrówka życzę!

U nas już w miarę ok. Troszkę jescze katar siedzi głęboko...
Nas czeka jeszcze kardiolog...
I musimy skończyć tą rehab, bo przez katar to dopiero 2 razy byłyśmy...
Chociaż już niepotrzebna (YUPI! :-):-D:laugh2:).
Dziś odbieram wyniki swojej morfologii, a za tydzień do gina oglądać ktosia.
Już się nie mogę doczekać!

reklama
My bylismy dzisiaj na szczepieniu, spoznione wzw B robilismy, mam nadzieje ze nocka bedzie ok :biggrin2: Za 4 tygodnie juz nastepne - odra swinka i rozyczka. Rafał waży 11kg (KLOPS) i mierzy (wg nich) 77cm, chociaz mi sie wydaje ze wiecej :biggrin2:

3 mam kciuki za wszystkie wizyty :-)
NO to moja moze do rozku 10 kg dobije A dla mnie to jest duzo bo juz teraz jak ja kilka minut ponosze to mnie plery napierdzielaja Serio ja jakas slaba jestem :-(

Spoko mnie ostatnio co chwile kregosłup boli jak małego nosze albo gorzej jak sie nad nim pochylam. Ale ja juz kiedys miałam troche kłopoty z plecami i teraz sie to odzywa... No ale na szczescie Rafał nie jest taki zeby tylko na raczkach i woli sam biegac, przybiega sie przytulic na 3 sekundy i ucieka, a na raczki chce jak sie uderzy albo czegos przestraszy :-)

No i po lekarzu mały miał robioną Morfol + rozma i CRP wszystkie wyniki SUPER!!!! Lekarka kazała z rana robić mu inhalacje i to wszystko:-D:-D:-D

reklama
Do góry