reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Dorka o ile mlody nie zachoruje znowu to go zaszczepie.musze jeszcze z mama pogadac zeby kupila szczepionke bo ona bedzie go szczepic raczej.jak nas wszystkich.a musimy 2 tyg odczekac od choroby bo oslabiony.oby sie nie przypaletalo cos nowego....w zlobku pustki.wszyscy choruja:baffled:i jak pisze Czarna - nie sluchaj nikogo najlepiej tylko zdecyduj sama.ale najlepiej pogadaj z pediatra;-)

Hmmm Malena długa historia ale w skrócie dostała ta szczepionkę na jesień (wcześniej często chorowała i dałam się namówić)A z poczatkeim roku załapała przziębienie zaraz po tym zapalenie oskrzeli. Zaden antybiotyk (doustny ani zastrzyki) nie działały a dzicko nikło mi w oczach, po kolejnej dawce zastrzyku temp doszła do 40 st a w oczach pojawiła się krew!!!! Biegiem nie czekając zawiozłam dziecko do szpitala. Po kilku dniach jak już było dobrze lekarka powiedziała mi ze gdybym nieprzyjechała 2,3h i było by po:-:)-:)-:)-:)-( Wtedy lekarka po wywiadzie powiedziała mi o tej szczepionce właśnie ze fakt może chronić ale bywają własnie i takie skutki uboczne, czy organiz odrzuca wszelkie leki i go niszczy:-:)-:)-(
To było straszne i boje sie ryzykowac:no:

CZARNA no straszne :-)

Fakt sama mam podjac decyzje Ale nie szczepilam sie nigdy na grype i z mojego otoczenia tez nikt sie nie szczepil I zasiegam informacji od ludzi ktorzy sie szczepili I jak narazie to mam wiecej Negatywow niz pozytywow I dlatego nie wiem co zrobic

reklama
czarna kiedyś tego mniej nie było, tylko wykrywanie było słabsze, teraz tez rzadko badają i leczą w ciemno

Do góry