reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

A ja chociaz jakos specjalnie nicprzeciw szczepionce na grype nie mam, to szczepic nie bede, dla mnie jest tyle samo plusow co minusow, i jestem zdania ze jak dziecko chodzi do zlobka tonawet bylby sens takiego szczepienia ale to tez zalezy czy jest podatne bardziej czy mniej na choroby.
My do tej pory radzilismy sobie bez to, i poki co tak zostanie:tak:

reklama
A ja wczoraj byłam w zakaxnym z Martynką i w sumie dalej nie wiadomo co z tą boreliozą. Jeden wynik wyszedł ujemny, a drugi ważniejszy - na pograniczu, więc w połowie października nowe badania. Pozostaje czekać i obserwować :-(

A ja wczoraj byłam w zakaxnym z Martynką i w sumie dalej nie wiadomo co z tą boreliozą. Jeden wynik wyszedł ujemny, a drugi ważniejszy - na pograniczu, więc w połowie października nowe badania. Pozostaje czekać i obserwować :-(

no najgorsza ta niewiadoma:-:)-:)-(

Ja dziś z małym też byłam u lekarza z tym jego wiecznym kaszlem i jutro rano idziemy na badania. Osłuchowo czysty, gardełko też więc może to coś alergicznego:sorry:

no to cos nam sie dzieciaki psuc zaczely...:-(mmam nadzieje ze moj sie wreszcie wyleczy.a swoja droga to od jakiegos czasu jak patrze na zakladke w mozilli Dzieci urodzone w pazdzierniku 2008 to widze uszkodzone:rofl2:

Asiu ja tez mam nadzieje ze te nasze dzieci sie z tym zdrowiem naprawia Ja tez mam nadzieje ze po tej chorobie na jakis choc krotki czas spokoj bedzie
CZARNA wiem ze juz kiedys pisalas o tym kaszlu Tylko napisz mi czy katar tez jest z tym?
I jaki to rodzaj kaszlu?Jak czesto go sami ma ?Pytam z ciekawosci I jakie badania bedziecie robic ?

Dorota kaszel ma od sierpnia!!!! wczesniej miał mokry odrywajacy czasem zwracał:confused2: katarek tez miał wczesniej. Ale chodziłam po lekarzach i rozkładali rece bo dla nich był zdrowy. Teraz ma kaszelek taki jakby cos go gryzło w gardle , kataru nie ma. Co do badan to napisze pozniej jak zrobie:))

Czarna a probowałas homeopatyczny Drosetux?? Rafał miał kiedys przez miesiac ponad kaszel i zadne syropy, antybiotyk ani nic nie pomagało. Dopiero ten drosetux pomógł i ostatnio tez dostał kaszel, 3 dni i po tym syropie nie było sladu kaszlu. To homeopatyczny bez recepty.

reklama
Do góry