reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

A oto wklejam fotkę naszego "giganta":-) Mam nadzieję że się uda...
Jakość nie najlepsza ale to zdjęcie wydruku z USG. Mam nadzieję że się wklei :)
dsc00174je1.jpg

Wreszcie działa :)

reklama
Dziewczyny mam pytanko.Jaką macie szyjkę.Mi w zasadzie lekarz jaszcze nie mówił ,wiem tylko ,że OK.teraz jak pójdę to się zapytam.Wiecie może jaka powinna byc?

ppatqa nasz dzidziuś 23 kwietnia miał 20 cm, teraz pewnie więcej:tak:Dlatego wg USG termin porodu mi się przybliżył...na wrzesień ale jak będzie to zobaczymy;-)
mafa mi lekarz przy wypisie ze szpitala powiedział że mam szyjkę jak marzenie, ale co miał na myśli to nie wiem. :nerd: Ten mój prowadzący mówił że jest dobra, aleile cm to nie wiem...

Ja o szyjce nie wiem nic. Nie bardzo sie na tym znam i nie wiem czy chce sie znac:happy: ide do lekarza mówi mi że wszystko super wiec nie wnikam w szczegóły. W 9 miesiącu bardziej się tym zainteresuję (mam nadzieję ze nie wcześniej;-))

Własnie wczoraj byłam u gina już tego swojego, z poprzedniej ciąży, super facet:happy: Podobno dzidzia rośnie jak na drożdżach i wszystko jest w porząsiu:tak: W poniedziałek umówił mnie na USG wiec juz sie poniedziałku doczekac nie moge. Chce doprecyzowac termin porodu bo jak juz pisalam chyba przejde na listopad... Okazało sie ze mam piasek w moczu, stąd uczucie kłucia w pochwie:baffled:

reklama
K@siek supe ze maluch ma sie zdrowo. no to czekamy na wiesci w poniedziałek, ale mam nadzieje ze jak uciekniesz na listopad to i tak bedziesz do nas wpadac;-)

Do góry