reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wiolu dobrze ze wsio oki i tez spokojnej nocki zycze :-)
Wanilia - ojej... to Szymek mając 8 tygodni jest o 2cm dłuższy od Twojego Szymka, a o 900g lżejszy, na dodatek główkę ma o 2cm szerszą !! chyba będzie wysoki i chudy po tacie....Dzisiaj byliśmy na bilansie i tak, mały waży 6200 w pampersie ;-), 62 cm długi i obwód główki 40 cm. Chociaż same wymiary niewiele znaczą tylko centyle. Waga na 25 centylu, czyli z Szymka raczej pudzian nie wyrośnie, główka na 35centylu a wzrost na 50. Ogólnie zdrowy, chociaż ten mój pediatra wcale mi się nie podoba, raptem zajrzała małemu w gardło i osłuchała go, nawet krostek na buzi nie dopatrzyła. Olewam ją bo i tak do lekarzy jeżdżę prywatnie, a ona tylko recepty na mleko mi pisze, no i w razie czego jest pod ręką. Do innego pediatry mam min, 20 km.
.
Czarna - no to Szymkowi łepek w podobnym tempie rośnie... tyle, że ma już 42cm... kurde.....on to chyba jakiś niewymiarowy jest, choć nie widać tego tak po nim....dopiero liczby na to wskazują...U Samiego 33cm po urodzeniu w 6 tyg 39)) To chyba mojemu najwiecej łepek urósł
)) a wydaje sie taki drobny
![]()
Kurcze, dziewczyny.... tak strasznie się boję o tą jego główkę .. :-
-
-( Ciemiączko też ma sporo i strasznie się boję, żeby to nie było wodogłowie.. Boże, nie wiem co bym zrobiła gdyby to było to... sama mu jutro zmierzę główkę swoim metrem. Nie wiem jak ja wytrzymam do poniedziałku do tego USG :-( :-( :-( Już mi wszystko jendo co będzie ze mną, mogą mnie łyżeczkować ile chcą, byleby z nim było w porządku...s:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ANIU nie mozesz sie tak zamiartwiac choc wiem ze to nie latwe Bo ja sie o moja z ta nerka martwie i juz mnie trzepie jak po chrzcie zaraz musze isc z nia do szpital bo watpie ze nagle nerka sie zmniejszy jak juz 2 razy byla o wiele wieksza :-(
Mowilysmy tu o moim pechu ale Kurka dlaczego ten pech dosiega moje dziecko ??????? Ja moge byc chora ale nie ONA :-(
Aniu musimy byc dobrej mysli
Mowilysmy tu o moim pechu ale Kurka dlaczego ten pech dosiega moje dziecko ??????? Ja moge byc chora ale nie ONA :-(
Aniu musimy byc dobrej mysli
reklama