reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Dzien doberek sobotnio:-)
Wiec zdaje relacje z wczorajszej wizyty. Rozwarcie na 2,5 cm, co moze swiadczyc ze cos zaczyna sie dziac ale nie musi tak szybko pojsc:-D Maly naciska na szyjke i lekarz powiedzial ze w kazdej chwili moze sie zaczac i mam juz byc gotowa i zawsze juz nosic wszystkie ostatnie wyniki przy sobie w razie czego.
Za 10 dni powiedzial ze najprawdopodobnie jak nic sie nie bedzie dzialo polozy mnie do szpitala bo nie ma sensu czekac do konca 40 tyg.,

No super super !! !! !! to czekamy :-)

A ja wczoraj mialam kontrolną. Waga kilo do przodu (krówki + czekolada wieczorami):-D, ciśnienie b/z, serduszko Małego ładnie biło (jak nigdy dudniło, jak jadąca ciuchcia). Za tydzień nast. wizyta.

A wczoraj miałam przepowiadjące, ale wywołane przez drażnienie sutków, potem M. dał z siebie co nieco i myslałam, że może coś się wydarzy, a tu wielka D... :-p:-D
Gratulacje wizytki!!

Czesc Dziewczyny!:tak:
Pochwalę się i ja moją wczorajsza wizytą u lekarki. Prawdopodobnie była to juz ostatnia wizyta, bo okazało sie ze nie mam juz szyjki macicy i mam rozwarcie na 2 cm! Fajowo!!! Troche sie tym przestraszyłam, powiedziała ze zacznie sie najprawdopodobniej ok 20 pazdziernika, czyli tydzień przed terminem. Chociaż jak powiedziała : "Nie jestem astrologiem i są to tylko przypuszczenia:" Tak ze tej nocy prawie w ogóle nie zmrużyłam oka, miałam wrażenie, ze zaraz cos sie zacznie...
.
Małgorzatka - super !! !!

Trzymajcie dzisiaj za nas kcuki...mamy ktg, usg i wizyte.Jestem po wczorajszym dniu padnieta:baffled:
Trzymam kciuki!!

A ja mam wizyte dopiero w czwartek.... chyba więcej będzie tych czwartkowych wizyt :-)

reklama
Do góry