reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
No tez słyszałam juz ze zaraz po porodzie mamuski lezały na korytarzach bo nie było miejsc.
A ten brak miejsc na porodowkach to mnie ogolnie przeraza... Nie chciałabym zostac odesłana gdzie indziej albo rodzic na sali, gdzie 5 porodow naraz... :no:

Ja po wizycie i SR nie miałam już siły pisać. Po badaniu na samolocie wszystko mnie tam w środku bolało i skurcze jakieś.

Co do wieści:
Waga jak zwykle za duża +15
Ciśnienie 135/80
Lekarz twierdzi, że powinnam urodzić w najbliższym tygodni
- wszystko już gotowe.
Małej nie mierzył. Powiedział, że "normalnej wielkości" na pewno nie 4 kg :tak:

Tylko do poniedziałku pozaciskać nogi a potem mogę już "męża na plecach nosić" :happy::happy::happy:

malena81 no to bardzo dobre wiadomości :-)

Mnie bardzo pocieszyli na ostatniej wizycie. Jak się pytałam o miejsca to mi powiedzieli że dziś gdyby pani rodziła to musielibyśmy panią odesłać bo wszystkie łóżka porodowe były zajęte...... Więc normalnie szok. Nie wiem co zrobię w takiej sytuacji. Bardzo nastawiłam się na ten szpital i w dodatku znam już tam personel a gdzie indziej to nie wiem nawet co i jak....

Stwierdziłam, że rodzę w poniedziałek. ;-) Co ja będe sama przez weekend robiła w szpitalu. A na dodatek ma być taka ładna pogoda. W poniedziałek przynajmniej jakiś personel się kręci i można z kimś pogadać. A w weekend to tylko mierzą temperatury :-):-):-)

reklama
Do góry