reklama
blond_20
Czarownica
Gratuluje Czarna
ja mialam tylko 1 wymaz robiony jakos w lipcu.teraz mialam miec drugi ale ordynator powiedzial ze nie widzi potrzeby...
ale ja widze.chcialabym wiedziec....

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA super :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Gratulki Czarna bo to dobre wieści.
mirabelka73
Październikowe mamy'08
czarna super że wymaz ok 

reklama
Dzien doberek sobotnio:-)
Wiec zdaje relacje z wczorajszej wizyty. Rozwarcie na 2,5 cm, co moze swiadczyc ze cos zaczyna sie dziac ale nie musi tak szybko pojsc
Maly naciska na szyjke i lekarz powiedzial ze w kazdej chwili moze sie zaczac i mam juz byc gotowa i zawsze juz nosic wszystkie ostatnie wyniki przy sobie w razie czego.
Za 10 dni powiedzial ze najprawdopodobnie jak nic sie nie bedzie dzialo polozy mnie do szpitala bo nie ma sensu czekac do konca 40 tyg., nie bardzo mnie to cieszy bo na sama mysl lezenia w szpitalu mnie mdli, mam nadzieje ze samo cos sie rozkreci. Nastepna wizyta za tydzien o ile dotrwam;-)
Wiec zdaje relacje z wczorajszej wizyty. Rozwarcie na 2,5 cm, co moze swiadczyc ze cos zaczyna sie dziac ale nie musi tak szybko pojsc

Za 10 dni powiedzial ze najprawdopodobnie jak nic sie nie bedzie dzialo polozy mnie do szpitala bo nie ma sensu czekac do konca 40 tyg., nie bardzo mnie to cieszy bo na sama mysl lezenia w szpitalu mnie mdli, mam nadzieje ze samo cos sie rozkreci. Nastepna wizyta za tydzien o ile dotrwam;-)