reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

jestem po wizycie, to świństwo które mnie boli to rwa kulszowa, dziś nawet nie mogę depnąć na prawą nogę, ale ewentualnie tylko można masować i przeczekać
rozwarcie na palec, tętno i ciśnienie ok, 10 kg na plusie
a uparciuszek nadal główką do góry
dziś już nie mówił że będą czekali aż urodzę pośladkowo, tylko powiedział że jeśli się maluch nie odwróci a dodatkowo mam to zaświadczenie na astmę to cc, ale czekać na rozwój akcji

beza ta lekarka to by mogła w komediach grać :-) dobrze że masz fachową opiekę w szpitalu
Hmmmm, czegoś tu nie rozumiem... Na jaki rozwoj akcji masz czekać, skoro w 39 tyg. Dzidzia główką do góry???? I Twoja astma.... Powinni już teraz uzgodnić z Tobą termin cc. A z tą rwą to współczuję, znam ten ból. Mi też szło w prawą nogę...:baffled::baffled::baffled: Trzymam kciuki!!!! A jak Twoj M.?

reklama
Mirabelka to witam w klubie.
Niestety mój Natanek też główką do góry, ale w poniedziałek ostatnia wizyta u profesora. chyba, że coś wcześniej się wydarzy.
A sam mi powiedział, że to się skończy CC bo nie poleca porodu pośladkowego. Za dużo ryzyko, nawet jak dla wieloródki.

dzięki Gosiu :-)
tak, mam czekać, jest mała szansa że się jeszcze odwróci choć bardzo znikoma, ja sama wolę poczekać, cały czas mam nadzieję, tylko faktycznie najgorzej jak się namęczę ze skurczami i po iluś tam godzinach powiedzą że tniemy, wtedy poprzegryzam im krtanie z wściekłości ;-)
idę się położyć, jestem obolała po tym badaniu i przez nogę

M<ogą nas wysłac do Złotowa, Trzcianki lub Chodzieży...
Karola nie ma takiej opcji nie moga wysłac do powiatowych pierwsze słysze:dry::no:
Mirabelka fakt tez słyszałam o tym ze przy planowanym CC czekaja az sam poród sie rozpocznie ale dla mnie to chore bo kobieta meczy sie w bólach a i tak ja pozniej potna:baffled:

reklama
Do góry