reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

W najbliższą środę wybieram się już na ostatnią wizytę do ginekologa. Dowiem się wreszcie czy dzidziuś się obrócił lub czy czeka mnie cesarskie cięcie. Ale ostatnio tak hasał w moim brzuchu, że mam nadzieję na dobre wieści.

reklama
ja juz po:)
nie bylam na samolocie wiec nie wiem co z szyjka, ale dziecko jeszcze dosc wysoko, ale powiedzial ze moze sie to zmienic w ciagu pieciu minut i to w czasie porodu wqiec podobno zaden wyznacznik.
Rafal wazy niby 3200 gr, gin mowil ze nie za duzy ale w normie.nie mogl go zmierzyc za bardzo bo uciekal:-Dze wszystkie pomiary o tydzien mlodsze tzn glowka, brzuszek i kosc udowa wychodza na 37 tydzien a nie 38.
ja przytylam juz 21.5:zawstydzona/y:czyli 29.5 wlasciwie bo te 8 sprzed ciazy jeszcze:szok:to ja sie nie dziwie ze juz prawie nie chodze i tak sapie....
cisnienie moje 134/86 a malego tetno 140;-)
mowi ze mam juz zielona furtke, ze tylko czekac na akcje ale mam sie nie denerwowac bo mimo tych wszystkich skurczy i lekow rownie dobrze moge urodzic dzis jak i za miesiac:tak:

Blond to super że wizyta udana a kilogramami się nie martw teraz, zobaczysz ile Ci zostanie po porodzie i wtedy będziesz się martwić:tak:

reklama
Asiu ciesze się, że wizytka udana a kg nie przejmuj się część spadnie sama a część zgubisz pomykając z wózeczkiem jako dumna mamusia.

No to teraz czekamy na wieści od Magdy.

Do góry