reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
jutro wizyta i usg zaczynam sie stresowac po nocnych skurczach mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i dotrzymam z brzuszkiem do pazdziernika a teraz znikam bo jade z mezem wybrac wózeczek dla naszego skarab damy zadatek i maz odbierze jak bedziemy wychodzic ze szpitala, do jutra dam znac zaraz po wizycie co i jak :-)

No wiec ja tez po wizycie.
cisnienie troche wysokie ale w normie jeszcze.szyjka na 2 cm ale trzyma. badan na razie mam nie robic bo mowi ze wszystkie byly ok wiec narazie nic.wymazu tez nie zrobil bo mowil ze jeen juz mialam w ciazy robiony i nie ma potrzeby.za 2 tyg mam przyjsc i bedzie usg zeby okreslic wielkosc i ulozenie dzidzi:-D:-D:-Dodstawil mi troche tabletek. tzn mam brac fenoterol i isoptin do 2.10 bo musze , no i witaminki i zelazo.ale nie brac no-spy forte juz i dopegytu na cisnienie tez nie bo powiedzial ze jesli przeszlam zapalenie trzustki juz to moj uklad pokarmowy moze tej ilosci nie zniesc i bede miec nawrot tego:baffled::-(i ze przy samym porodzie moga byc problemy przez to. wiec 4 tabletki mniej:tak:jestem mile zaskoczona bo w koncu normalna cena-50 zl, a z USG 60 ale robi tylko wtedy kiedy uzna za potrzebne.mam nadzieje ze wie co robi-w koncu to moj ordynator oddz.
aha. przy okazji kupilam dzisiaj masc na brodawki bo apteka obok.Maltan czy jakos tak. polozna polecala ze niby szybciej goi niz Bepanthen no i ze mamy juz sie smarowac tym zeby hartowac.

Ciesze się, że wizytka udana Asiu - a ceny normalne.
Ja się zastanawiałam nad tą maścią, ale kupiłam Bephanten.
Ja mam zamiar hartować sutki pod prysznicem tylko czy przez takie pobudzanie nie wywołam akcji porodowej :dry:

reklama
Do góry