reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Ja już po wizycie. Ciśnienie w normie, synek ok 3450 g waży, szyjka zamknięta na trzy spusty:baffled: tak więc narazie pozostaje czekać do terminu...:crazy: Następna wizyta za tydzień...Tak więc chyba trzeba brać się za podłogi albo co...:confused:

reklama
Anetka to grataulki dobrych wiesci!!!
Nasze maludy ida podobnie z waga ciekawe jak to sie przedlozy na rzeczywista wage po urodzeniu;-):tak:
No to podlogi i sexik;-):-D
Za tydzien tj ktorego masz wizytke ja 1.10

Pampuszku, najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką lekarzy. Nie wiem, co oznacza ten podwyższony poziom leukocytów, ale dziewczyny jak znalazły w necie, to pewnie To
Anetka, gratulacje z powodu udanej wizyty, duuuużego Maluszka nosisz!!!!!!!! :tak::tak::tak: Moja J. miala tyle, jak sie urodziła:tak:

Ja już po wizycie. Ciśnienie w normie, synek ok 3450 g waży, szyjka zamknięta na trzy spusty:baffled: tak więc narazie pozostaje czekać do terminu...:crazy: Następna wizyta za tydzień...Tak więc chyba trzeba brać się za podłogi albo co...:confused:

najważniejsze że z dzidzią wszystko ok. was przynajmniej lekarz porządnie zbada a u nas...wielka niewiadoma, na tzw czuja.
Ja coraz bardziej nabieram przekonania że nie ma żadnych sposobów na przyspieszenie bo robiłam już wszystko... i nic, tylko pot po tyłku leci.Co ma być to będzie w swoim czasie.

Ja coraz bardziej nabieram przekonania że nie ma żadnych sposobów na przyspieszenie bo robiłam już wszystko... i nic, tylko pot po tyłku leci.Co ma być to będzie w swoim czasie.
Ja juz dawno do takich wnioskow doszlam ale czlowiek mimo tego ciagle ma nadzieje ze moze jak cos zrobi to w jakis sposob przyspieszy;-)

nie dlaczego??ja poprostu tez ciagle mysle co zrobic by urodzic ale wiem gdzies tam w srodku ze jak mala nie jest gotowa to nic mi nie pomoze ;(((

Anetko dzis moze byc zamknieta a jutro mozesz juz lezec na porodówce:tak: Gratuluje dobrych wiesci
najważniejsze że z dzidzią wszystko ok. was przynajmniej lekarz porządnie zbada a u nas...wielka niewiadoma, na tzw czuja.
Swiete słowa ja tam sie o tym przekonałam juz przy Laurze. Gdyby mycie okien seksik, mycie podłóg a u mnie dodatkowo malowanie tapetowanie. Miało jakis wpływ na przyspieszenie pewnei juz ze 100 razy powinnam urodzic:):-D:-D:-D Takei rzeczy działąja jak sie zaczyna cos dziać i w ten sposób mozna przyspieszyc.
Znam przypadki ze połozne na porodówkach jak akcje słabo szły. Namawiały na seksik pod prysznicem:-p

reklama
Do góry