reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
hej

przed poprzednim porodem gin zaleciła mi masowanie sutków 3 razy po 5 min i był efekt w postaci skurczów, więc potwierdzam dzaiłanie tej metody :-)

Ppatqo ja bede rodzic w Miedzyrzeczu.
a z tym hartowaniem to ja bede tym kremem smarowac, moze pomoze akurat:)w szpitalu pytali sie znajomej dlaczego nie hartowala.a o tym hartowaniu na ulotce tej masci przeczytalam. no zobaczymy co bedzie a skurcze i tak mam:)a to tylko posmarowac i zostawic...

no i juz po wizycie i usg Wikunia zdrowa długa ale nie wiem ile cm wage ma ładna bo az 2650 g sreduszko zdrowe nereczki tez mam troszke mało wód płodowych ale w normie za 2 tygodnie nastepna wizyta i jeszcze raz usg bo Wikusia ma mały brzuszek i pani doktór chce sprawdzic czy cos mu przybedzie wg usg mamy jesze prawie 4 tygodnie do porodu ale jak by sie zaczeły juz na porzadnie skurcze to mam zaraz przyjechac do szpitala i sie niczym nie martwic bo to juz taki okres ze moze byc w karzdej chili :-) wyniki tez mam dobre nie ma białka w moczu a chemoglobine mam az 13,4 :szok: wiec rewelacyjna jak i reszte wyników :-D:tak:a i wikunia jest dobrze ułozona główka w dól wiec tak ja sie nalezy :-)

Ostatnia edycja:
czarna juz nie długo :-) usłyszysz napewno i zobaczysz swojego cudownego synka, a zanim to nastapi jeszcze nacieszymy sie z naszymi mamusiami juz mamy dwie przeszczesliwe mamy i zdrowiutkie malenstw a to najwazniejsze :-)

reklama
Dziewczyny !! Gratuluje dobrych wieści !!
jeju...tak atrze na Wasze suwaczki.... 36 tydzień, 37 tydzień... to już tuż tuż.... jezcze troszkę a będziecie ze swoimi Maluszkami w domu... a później przyjdzie kolej na końcówkę paźdzernika.... aaaaaa.. !!!!
Teoretycznie wydaje mi się, że już wszystko mamy... ale ciągle mam jakiś niepokój, że czegoś mi brakuje, że z czymś nie zdążę .... Aaaa !!!!!:szok::szok::szok:

Do góry