reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :-)
ANTUANET duza juz ta twoja dzidzia ja moze taka urodze jak ty masz teraz chodzi mi o wage bo ja najprwadopodobniej bede miala male dziecko chyba ze jeszcze nadgoni :-)
Ja mam wizyte 19 wrzesnia a pozniej USG pod koniec wrzesnia lub poczatek pazdziernika juz sie nie moge doczekac :-)

majeczka02 gratuluję udanej wizyty:tak: Ja też mam 9kg na plusie od początku ...
U mnie wizyta też dobrze, miałam USG 3d:szok: i widziałam dzidziusia jak drapie się po nosku.:-) Serduszko ładnie biło, no i 2830g...czystej wagi. Szyjka zamknięta, lekarz kazał jeszcze 2 tygodnie zaciskać nogi a potem niech się dzieje wola nieba ;-)Następna wizyta 15 września.:-)
Anetka, super wieści! I dziol jaki duży :tak::tak:
Hej! I ja byłam dziś na wizycie wsio ok:tak::-) słychałam serduszka a w następny czwartek wreszcie usg!:tak: Brakuje mi jakoś tchu... (od początku 9 kg na +)
Majeczka cieszę się ze wszystko dobrze, a waga jaka skromniusia :tak::tak:.

Hej! I ja byłam dziś na wizycie wsio ok:tak::-) słychałam serduszka a w następny czwartek wreszcie usg!:tak: Brakuje mi jakoś tchu... (od początku 9 kg na +)
no jakie dobre wiesci oby tak dalej:)))
majeczka02 gratuluję udanej wizyty:tak: Ja też mam 9kg na plusie od początku ...
U mnie wizyta też dobrze, miałam USG 3d:szok: i widziałam dzidziusia jak drapie się po nosku.:-) Serduszko ładnie biło, no i 2830g...czystej wagi. Szyjka zamknięta, lekarz kazał jeszcze 2 tygodnie zaciskać nogi a potem niech się dzieje wola nieba ;-)Następna wizyta 15 września.:-)
hehe twoj maluszek ma teraz wiecej niz moja lalunia jak sie urodziła:)))))) gratuluje wizyty:tak:
Ja jutro odbieram wyniki a w piatek wizyta.

majeczka02 gratuluję dobrych wieści!
ja mam prawie 17kg na plusie:szok:

Antuanet24 cieszę się że z dzidzią wszystko dobrze. Sporo waży!:happy:

Ja mam wizytę dopiero 29.09 i wtedy zapytam ile waży mój kawaler.;-)

No właśnie tak sobie pomyślałam, że mam koniec ciązy a nie dsotałam skierowania na przeciwciała a w koncu u nas jest konflikt:wściekła/y:. Musze sobie zrobic listę na jutro i zapytac też o tego gronkowca.

reklama
Do góry