reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Ciril cukrzyca to nie tragedia. Bedziesz miała poprostu dietke. Wiec sie niedenerwuj bo jeszcze tylko pogorszysz wsio. Trzymamy kciuki za badania

ps Czy masz kontakt z ktoras od nas?

reklama
Hej dziewczyny długo się nie odzywałam.Jestem w trakcie badań, powtórzenie cukru nie wyszło najlepiej:-:)-(.:-(.Jutro mój lekarz wraca ze Stanów to będę wiedziała co dalej:baffled:
Ojjj ciekawe co Ci powie, dobrze, że już coraz bliżej finiszu. Ciril daj znać co i jak. Trzymamy kciuki!!!!

Wyleczyłam wszystkie zęby :-D:-D:-D
na koniec potraktowała mnie fluorem i na dłuuuugi czas mam święty spokój. Za jakieś pół roku do rutynowej kontroli, tym bardziej, że mam zamiar karmić.

Moja dentystka akurat pracuje w tym samym szpitalu co ja chcę rodzić. Nawet nie wiedziała, że tam jest oddział położniczy :-D:-D -taka bidulka zapracowana!

Zadzwoniła do swojego znajomego ginekologa, który pokierował mnie do fajnego specjalisty. Mam jechać do niego w przyszłym tygodniu. Jakoś tak pewniej się czuję, że ktoś tam znajomy się mną zajmie...

Ja mam w poniedziałek wizytę i pewnie też cukier do powtórzenia :baffled:, dbam o słodycze i żeby jeść mniej a częściej. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Ciril nie denerwuj się, to już końcówka, to damy radę :tak:

Ciril będzie dobrze.

Beza fajnie, że z zębami spokój. Ja muszę jeszcze na dwie wizytki pójść, bo moja była na urlopie.
I też spokój będzie ... uffff.

Hej dziewczyny długo się nie odzywałam.Jestem w trakcie badań, powtórzenie cukru nie wyszło najlepiej:-:)-(.:-(.Jutro mój lekarz wraca ze Stanów to będę wiedziała co dalej:baffled:

Czarna ma racje. Będziesz musiała mieć trochę uboższą dietę. Może gin Cię wyśle do poradni diabetycznej aby pomogli Ci z wyborem odpowiedniego dla was menu. Wpisz w wyszukiewarkę BB cukrzyca ciazowa i odezwie Ci się watek ze "słodkimi mamami" z BB. Pozdrawiam Was ciepło. Będzie dobrze.

Beza fajnie, że już masz z ząbkami porządek :-)
Ja przed ciążą akurat "walczyłam" z dentystą, ale teraz przydałoby się na kontrolę iść.:tak:

reklama
Do góry