reklama
wanilia79
Entuzjast(k)a
Ojjj ciekawe co Ci powie, dobrze, że już coraz bliżej finiszu. Ciril daj znać co i jak. Trzymamy kciuki!!!!Hej dziewczyny długo się nie odzywałam.Jestem w trakcie badań, powtórzenie cukru nie wyszło najlepiej:--(.:-(.Jutro mój lekarz wraca ze Stanów to będę wiedziała co dalej
Wyleczyłam wszystkie zęby
na koniec potraktowała mnie fluorem i na dłuuuugi czas mam święty spokój. Za jakieś pół roku do rutynowej kontroli, tym bardziej, że mam zamiar karmić.
Moja dentystka akurat pracuje w tym samym szpitalu co ja chcę rodzić. Nawet nie wiedziała, że tam jest oddział położniczy -taka bidulka zapracowana!
Zadzwoniła do swojego znajomego ginekologa, który pokierował mnie do fajnego specjalisty. Mam jechać do niego w przyszłym tygodniu. Jakoś tak pewniej się czuję, że ktoś tam znajomy się mną zajmie...
na koniec potraktowała mnie fluorem i na dłuuuugi czas mam święty spokój. Za jakieś pół roku do rutynowej kontroli, tym bardziej, że mam zamiar karmić.
Moja dentystka akurat pracuje w tym samym szpitalu co ja chcę rodzić. Nawet nie wiedziała, że tam jest oddział położniczy -taka bidulka zapracowana!
Zadzwoniła do swojego znajomego ginekologa, który pokierował mnie do fajnego specjalisty. Mam jechać do niego w przyszłym tygodniu. Jakoś tak pewniej się czuję, że ktoś tam znajomy się mną zajmie...
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ciril będzie dobrze.
Beza fajnie, że z zębami spokój. Ja muszę jeszcze na dwie wizytki pójść, bo moja była na urlopie.
I też spokój będzie ... uffff.
Beza fajnie, że z zębami spokój. Ja muszę jeszcze na dwie wizytki pójść, bo moja była na urlopie.
I też spokój będzie ... uffff.
Hej dziewczyny długo się nie odzywałam.Jestem w trakcie badań, powtórzenie cukru nie wyszło najlepiej:--(.:-(.Jutro mój lekarz wraca ze Stanów to będę wiedziała co dalej
Czarna ma racje. Będziesz musiała mieć trochę uboższą dietę. Może gin Cię wyśle do poradni diabetycznej aby pomogli Ci z wyborem odpowiedniego dla was menu. Wpisz w wyszukiewarkę BB cukrzyca ciazowa i odezwie Ci się watek ze "słodkimi mamami" z BB. Pozdrawiam Was ciepło. Będzie dobrze.
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
I kasa leci - ale to dla zdrowia.