reklama
aga1480
mama 3 muszkieterów
Cześć dziewczyny. Anulka, nie martw się, medycyna poszła do przodu, napewno wszystko będzie dobrze! Musi być! A mnie coś się brzuch opuścił bardzo... czy coś to oznacza??? Maluchy mniej się ruszają, w poniedziałek mam USG a wizytę we wtorek, ciekawe co lekarz powie, choć myślę, że nie wszystko dobrze bo od wczoraj bardzo puchną mi nogi i ręce...
malena81
mamusia październikowa 08
No wiec jestem!
Wszystko ok.rozwarcie nie postepuje na cale szczescie
Mala wazy 2400g serduszko bije prawidlowo,wody w normie, łożysko tez pracuje praidlowo.
Ale duża ta Twoja dzidzia.
Zaczynam się matwić czy ze mną coś nie jest nie tak, że tylko 1500-1600g?
Ale chyba by gin powiedział... co?
A tak nawet nie kazał codziennie brać witaminek, żeby nie rosła wielka.
Malena spokojnie napweno wsio jest dobrze. Moj smerf tez pewnie bedzie drobny. Pewnie ginka mi na wizycie to potwierdzi. Co do witaminek ja tez nie łykam regularnie bo wyniki mam rewelacyjne wiec nie musze W poprzednich tez tak miałam z Niki wcale a z Laurunia brałam sama od siebie (co kilka dni)bo tak głupio wszytskie ciezarne biora a ja nie
Cześć dziewczyny. Anulka, nie martw się, medycyna poszła do przodu, napewno wszystko będzie dobrze! Musi być! A mnie coś się brzuch opuścił bardzo... czy coś to oznacza??? Maluchy mniej się ruszają, w poniedziałek mam USG a wizytę we wtorek, ciekawe co lekarz powie, choć myślę, że nie wszystko dobrze bo od wczoraj bardzo puchną mi nogi i ręce...
Ja przy Jasiu miałam podobnie, co prawda nie pamiętam czy brzuch mi opadł, ale pamiętam za to, że strasznie spuchłam. Nawet rano po przebudzeniu nic się nie zmieniało. Po trzech dniach tego stanu wypadł mi czop śluzowy, Super, że n apodłogę bo pewnie inaczej bym go nie zauważyła. Wszystkie dolegliwości mi wtedy przeszły!! i za trzy dni urodziłam.
Obserwuj teraz sikanie, czy czasem coś nie "wylata" ;-)
Ja dzisiaj byłam u ginki i znowu mnie przestraszyła...
wszystko jest bardzo nisko, nospę profilaktycznie dwa razy dziennie i jak najwięcej leżeć. a i dodała też, że na pewno to będzie wczesny poród
ale ja się naprawdę dobrze czuję, żadnych skurczy, bóli kręgosłupa. Tylko szybko się męczę, ale to nie powód, żeby leżeć
sama już nie wiem! powiedziała, żebym już dzwoniła do położnej, żeby się umówić co do porodu. A ja nie wiem co mam robić, bo ona (ginka) podała mi nr do położnej. Moja lekarka z łodzi do z-cy ordynatora w innym szpitalu, a moja bliska znajoma do jeszcze innego fachowca w jeszcze innym szpitalu!!!!
A jak cudzik się nie przekręci to położna nie będzie potrzebna, tylko jeden z tych fachowców. Naprawdę nie wiem co robić, w ogóle jakiś ten dzień mam do dupy!
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Anula musi być dobrze i na pewno lepiej wiedzieć o ewentualnych nieprawidłowościach przed porodem, lekarze i rodzice są przygotowani i wiedzą wcześniej jak pomóc maluszkowi; trzymam kciuki
Kaka super że wyniki ok :-)
minisia cieszę się razem z Tobą z wizyty, teraz mamy razem 18 września :-)
aga trzymam kciuki, a jeśli coś Cię bardzo niepokoi to może wybierz się szybciej do gina, nie powinien chyba odmówić?
czekamy na wieści od Dorotki i chyba Antuanet miała dziś ktg?
Kaka super że wyniki ok :-)
minisia cieszę się razem z Tobą z wizyty, teraz mamy razem 18 września :-)
aga trzymam kciuki, a jeśli coś Cię bardzo niepokoi to może wybierz się szybciej do gina, nie powinien chyba odmówić?
czekamy na wieści od Dorotki i chyba Antuanet miała dziś ktg?
Kurcze, ja jestem bardzo przeciwna brania czegokolwiek profilaktycznie...
ale naprawdę ta kobita mnie dzisiaj przestraszyła! i jeszcze żelazo mam brać bo spadło i jeszcze coś tam do pochwowo, bo jak powiedziała: jak coś się zacznie to musi być tam czyściutko...
Z Jaśkiem przez całą ciążę miałam infekcję, a teraz wszystkie wyniki książkowe...
normalnie złapałam doła!
ale naprawdę ta kobita mnie dzisiaj przestraszyła! i jeszcze żelazo mam brać bo spadło i jeszcze coś tam do pochwowo, bo jak powiedziała: jak coś się zacznie to musi być tam czyściutko...
Z Jaśkiem przez całą ciążę miałam infekcję, a teraz wszystkie wyniki książkowe...
normalnie złapałam doła!
reklama