reklama
wesolutkaaa
Fanka BB :)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wszystkim mamusiom gartuluje udanych wizyt :-)
Madziu napewno bedzie dobrze i jeszcze pochodzisz z dzidziusiem w brzuszku :-)
ANULA 3 mam kciuki za twojego maluszka :-)
Ja mam wizyte jutro i planuje sie gina zapytac jak jest moja mala ulozona mam nadzieje ze glowka w dol ;-)Jutro mam tylko badania Juz sie nie moge doczekac posluchania serduszka Oliwi :-) i ciekawe ile przytylam :-)
Na USG umowie sie w 2 polowie wrzesnia :-)
Madziu napewno bedzie dobrze i jeszcze pochodzisz z dzidziusiem w brzuszku :-)
ANULA 3 mam kciuki za twojego maluszka :-)
Ja mam wizyte jutro i planuje sie gina zapytac jak jest moja mala ulozona mam nadzieje ze glowka w dol ;-)Jutro mam tylko badania Juz sie nie moge doczekac posluchania serduszka Oliwi :-) i ciekawe ile przytylam :-)
Anula - trzymam kciuki za Ciebie i malego Michasia !! Mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku !! Trzymaj sie cieplutko !!
Dorotka - daj znac jak tam po wizycie !!Ja mam wizyte jutro i planuje sie gina zapytac jak jest moja mala ulozona mam nadzieje ze glowka w dol ;-)Jutro mam tylko badania Juz sie nie moge doczekac posluchania serduszka Oliwi :-) i ciekawe ile przytylam :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
DAM znac napewno co tam po wizycie :-)
No wiec jestem!
Wszystko ok.rozwarcie nie postepuje na cale szczescie
Mala wazy 2400g serduszko bije prawidlowo,wody w normie, łożysko tez pracuje praidlowo.
Cisnienie mam ok.
Fenoterol mam brac do 37 tyg.czyli do nast.wizyty tj.18 wrzesnia.Potem odstawiam i... czekamy;-)
Lekarz mi pow.ze na naste.wizycie pomyslimy o porodzie ciekawe co mizl na mysli????moze chce mi pomoc????
Aha i przytylam 1,5kg a wiec jest ok oby tak dalej.
Teraz lece was poczytac ile zdarze bo tescie zaraz wjada z domkiem do wiki wiec wieczorkiem popisze z wami wiecej
Wszystko ok.rozwarcie nie postepuje na cale szczescie
Mala wazy 2400g serduszko bije prawidlowo,wody w normie, łożysko tez pracuje praidlowo.
Cisnienie mam ok.
Fenoterol mam brac do 37 tyg.czyli do nast.wizyty tj.18 wrzesnia.Potem odstawiam i... czekamy;-)
Lekarz mi pow.ze na naste.wizycie pomyslimy o porodzie ciekawe co mizl na mysli????moze chce mi pomoc????
Aha i przytylam 1,5kg a wiec jest ok oby tak dalej.
Teraz lece was poczytac ile zdarze bo tescie zaraz wjada z domkiem do wiki wiec wieczorkiem popisze z wami wiecej
reklama