reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Wszystkim mamusiom gartuluje udanych wizyt :-)
Madziu napewno bedzie dobrze i jeszcze pochodzisz z dzidziusiem w brzuszku :-)
ANULA 3 mam kciuki za twojego maluszka :-)
Ja mam wizyte jutro i planuje sie gina zapytac jak jest moja mala ulozona mam nadzieje ze glowka w dol ;-)Jutro mam tylko badania Juz sie nie moge doczekac posluchania serduszka Oliwi :-) i ciekawe ile przytylam :-)
Na USG umowie sie w 2 polowie wrzesnia :-)

Anula - trzymam kciuki za Ciebie i malego Michasia !! Mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku !! Trzymaj sie cieplutko !!

Ja mam wizyte jutro i planuje sie gina zapytac jak jest moja mala ulozona mam nadzieje ze glowka w dol ;-)Jutro mam tylko badania Juz sie nie moge doczekac posluchania serduszka Oliwi :-) i ciekawe ile przytylam :-)
Na USG umowie sie w 2 polowie wrzesnia :-)
Dorotka - daj znac jak tam po wizycie !!

Minisia My tu czekamy na Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ty pewnie znów pełna chałupa gości:)))) i wieczorkiem wpadniesz:)))
Kaka to Ty znów wczesniej niz ja ja mam po 17:-p

No wiec jestem!
Wszystko ok.rozwarcie nie postepuje na cale szczescie
Mala wazy 2400g serduszko bije prawidlowo,wody w normie, łożysko tez pracuje praidlowo.
Cisnienie mam ok.
Fenoterol mam brac do 37 tyg.czyli do nast.wizyty tj.18 wrzesnia.Potem odstawiam i... czekamy;-)
Lekarz mi pow.ze na naste.wizycie pomyslimy o porodzie ciekawe co mizl na mysli????moze chce mi pomoc????
Aha i przytylam 1,5kg a wiec jest ok oby tak dalej.

Teraz lece was poczytac ile zdarze bo tescie zaraz wjada z domkiem do wiki wiec wieczorkiem popisze z wami wiecej

reklama
Do góry