reklama
Kaka, dziewczyny jeżeli pojawi sie jakikolwiek ból podbrzusza itp i was to niepokoi najlepiej wziąść nospe (nawet 2) i się położyć. Jeżeli mimo tego ból nieprzejdzie (wiadomo trzeba odczekać) to wtedy należy zadzwonic do gina. Nasze ciała w bardzo intensywny sposób ulegają zmianą i mi je niestety odczuwamy. Ale wiadomo różnie bywa wiec lepiej dmuchać na zimno ale niewolno popadać w paranoje.
Buziam i ściskam
Buziam i ściskam
Ja też miałam od czasu do czasu takie bóle ale na szczęście już mi przeszły i jest dobrze-mam taka nadzieję... Odkąd przestaliśmy z moim facetem współżyć to także przestałam plamić więc chyba wszystko jest na dobrej drodze ale nie chcę zapeszać... Chociaż muszę się Wam przyznać, że bardzo brakuje mi mojego faceta-jest tak blisko a zarazem tak daleko hi hi hi... ;-)
My jak już wiedzieliśmy, że jestem w ciąży to za bardzo nie wiedzieliśmy czy się kochać czy nie...ale tak jakoś samo wyszło, że po wizycie u lekarza uczciliśmy to w łóżku hi hi hi...
Ale teraz dla dobra dzidziusia narazie się nie kochamy bo miałam ryzyko poronienia-mam nadzieję, że już jest wszystko ok ale to dopiero okaże się 15kwietnia na wizycie...
Ale teraz dla dobra dzidziusia narazie się nie kochamy bo miałam ryzyko poronienia-mam nadzieję, że już jest wszystko ok ale to dopiero okaże się 15kwietnia na wizycie...
Mój M przy poprzedniej ciązy troszku sie obawiał i cieżko było mi go przekonać że jeżeli nie ma przeciwskazań (a nie było) To nic maleńswtu nie zrobimy natomiast teraz korzystamy jak tylko możemy i mamy ochotę (hmmmm a na to jakoś ostatnio zasze mam) Wiec chyba mój M nie musi narzekać
reklama
Ahhh zapomniałam powiedzieć że wczoraj tak wyskoczyłam z pytankiem czy M pójdzie ze mna teraz na USG (12 tyg) i aż się zdziwiłam bo odrazu odparł że "Jasne". Aż milutko mi sie zrobiło. Musze teraz pogadać z siora lub bratowa aby dziewczynki przypilnowała
Kaka a ona tobie dawała ten reczniczek do zakrycia czy miałaś swój?
Kaka a ona tobie dawała ten reczniczek do zakrycia czy miałaś swój?