reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Agnie strasznie mi przykro naprawde wierzyłam że bedzie wszystko dobrze:-(. Moim zdanie powinnaś zadzwonic na izbe i zapytać się czy przypadkiem niepowinnaś mieć USG i ewentualne czyszczenie. Przepraszam ze o tym pisze ale to dla Twojego zdrówka. Sciskam

reklama
czarna79 Czy ci gin powiedział o kszrtalcie pecherzyka bo moj jest podobny a mi powiedzaił żę powinnien być bardziej okrągły i przez to dostałam Luteine, a ze skarbeczkiem u mnie ok.

ppatqa hmmmm nic nie mowił a dla mnie to jest normalny kształt. Dla porównania wkleje Ci fotke z USG poprzedniej ciąży:tak:

czarna79 dziek za pocieszenie bo ja zaczełam przeglądać rożne fotki, i rzadko jest równe kółeczko, ale i tak sie boję, bo m powiedział że to może być z jakiegos mięsniaka krórego wcześniej nie był widać, wiec zaczełam sie bać o fasolkę

a nie masz przypadkiej jakiegoś tyło zgięcia czy cosik takiego z szyjką??? Wtedy trudniej zobaczyć całość na USG (we wczesnej ciąży) Mi zawsze wierci dowcipnie aby coś uchwycić. Z Laurą musiałam podkładac piąstki pod tyłek aby dojrzec coś na USG:szok:
I niemartw się wszystko będzie dobrze:tak:

A i jeszcze aby Cie troche uspokoić wejdz na pierwszą strone tego wątku tam jest fota z USG Kaki82. Identyko jak nasza:tak:
Buziam

czarna79nie wiem mi nic nie mówił, m robił do tej pory 2 razy dowcipnie, a od zawsze chodze do niego, teraz jestem za zwolieniu i zaczełam na siebie uważać

reklama
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Jade zaraz do szpitala mam nadzieje ze mnie tam nie zatrzymaja i pozwolą zeby natura dalej zrobiła swoje:-(

Do góry