reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Czesc dziewczyny!

Marcia30- zazdroszcze upalo i zazdroszcze tej dzialki na ktorej leniu****esz:-) U nas burza jest od rana,ale cieplo.Tak wyglada norweska pogoda.

A co do mdlosci przyszłe mamuski to czytalam ze warto sie w nocy najesc i dobrze by bylo jeszcze nad ranem,wtedy te mdlosci sa mniejsze.

reklama
My koło 15-16 na działeczkę lecimy;-)ze znajomą i jej synkiem, pokąpią się w basenie to się schłodzą Ukrop niemiłosierny 36 stopni:szok:. Wcinam omleta z leczo:-D bo Celinka nie lubi leczo, więc zrobiłam jej omleta i tak mi zapachniało, że sobie też zrobiłam.

ale tu dziś pustki :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
u nas 100 stopni i żyć się nie da :-(
jagna mój tez nie lubi leczo a ja uwielbiam ale rzadko robię bo Kurczak nie je :-(

dziś w południe spałam 2,5 godziny a wogole to spalam do 9.30 teraz znów mi się chce spać :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dzisiaj sobota,wiec kazdy na plazy,badz na basenie.Ale zazdroszcze.U nas burze,ale momentami przejasnia sie. Ale Wam mamuski zazdroszcze:-)

Tez senna jestem ale juz za pozna pora by polozyc sie....:-)

Cos dzisiaj jest w tym powietrzu ja na dzialke zabralam siostre cioteczna z dzieciakami i ledwie siedzialam jak wrocilam ok 18 to bylam tak zmeczona ze od razu zasnelam i tak mi sie dobrze spalo a tu mazzadzwonil sprawdzic co u mnie i mnie zbudzil :-(

Ja dziś wyszłam z dzieckiem na plac o 18:30, z działki zrezygnowałam, bo bym zawału dostała.
Dziewczyny czy wy się tez tak pocicie i tak ciężko wam oddychać???

ale tu dziś pustki :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
u nas 100 stopni i żyć się nie da :-(
jagna mój tez nie lubi leczo a ja uwielbiam ale rzadko robię bo Kurczak nie je :-(

dziś w południe spałam 2,5 godziny a wogole to spalam do 9.30 teraz znów mi się chce spać :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Wiesz co my gotujemy to co lubimy, mala możne w końcu się skusi;-) A jej robię wtedy omleta, frytki albo do leczo placki ziemniaczane które uwielbia z cukrem.

reklama
Witam się wieczornie sobotnie :-)
Chciałam się Wam pochwalić, że widziałam wczoraj mojego dzidziunia- ma już całe 21,1mm a serduszko bije mu 155 razy na minutę. Dźwięk dla ucha i widok dla oka bezcenne :-) trochę się uspokoiłam...

Ale za to dziś czuję się przeokropnie! Upał mnie dobija, jagna25 mam podobne wrażenie co do oddychania-jest taaaaak ciężko. W dodatku coś mi się dzisiaj dzieje z pęcherzem, szczypie mnie przy siusianiu i ciągle czuję parcie :-(pewnie mnie łapie jakaś infekcja, a wczoraj lekarz zdążył powiedzieć, że z takimi wynikami badań nadaję się do wojska i zdrowa jak koń... A dziś takie coś... Najadłam się żurawiny i zobaczymy jutro

Ostatnia edycja:
Do góry