reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Kasiulek - no rzeczywiście nisko to TSH:dry: niby ja za wysoko nie mam bo 0.497 uIU/ml czy jakoś tak.. Ale twoja niska. Moja siostra miała podobnie nisko i chyba jakiś lek dostała:confused: ale zabij nie wiem?
Babygg- ja moje dziecko 8 lat temu szczepiłam skojarzonymi. Wszystkie płatne...i było ok. Teraz ostro myślę i chyba pozostanę przy podstawowych szczepieniach... Zresztą nie wiem? Może po urodzeniu maluszka mi się odmieni nie wiem? Muszę zapytac kolegów z pracy co o tym sądzą?

Nie pisałam trochę ale czytałam zaczęły mi się okropne mdłości i wymioty..
Mewa mnie też zatkało ale to wspaniała wiadomość! :-) dasz radę na pewno wow!!!!!:*

Mewa, ależ wieści!! Gratulacje i oszczędzaj się!

Julianna, fajnie, ze dołączyłaś :) Tak się zastanawiałam kiedy tu zawitasz.

Mlodamamo trzymam kciuki, żeby jednak było wszystko dobrze.

Witam was wszystkie!!! :-)
tak duzo piszecie, ze jak wracam z pracy nie moge tego wszystkiego ogarnac :szok:

Mewa gratulacje razy 3!!!!! super wiesci!!!:-D

Julianna witaj i gratuluje podwojnie!!!:tak:

mlodamama21 trzymaj się jakos, może naprawde jest jeszcze za wczesnie i będzie wszystko dobrze!!! Trzymam mocno kciuki!!!

Kasiulek masz niskie TSH, ale z tego co wiem w trakcie ciazy lepiej miec za niskie niz za wysokie! Ja mam za wysokie i dostalam tabletki, ktore zazywam raz dziennie i jest ok, wiec pewnie tez cos dostaniesz, wiec sie nie martw!!!

Secreto i Kotti Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! My z mezem tez mamy za niedlugo, bo 20.sierpnia druga. Zastanawiam się co by tu można z takiej okazji zrobic?

Secreto wspolczuje dolegliwosci, jest to napewno brdzo meczace, mnie caly czas mdli, jeszcze sie z kibelkiem nie przytulalam ale boje sie ze jak juz zaczne to nie bede mogla przestac.

Kotti Ja planuje szkole rodzenia, w Krakowie jest ponoc bardzo fajna kolo szpitala na Ujastku i moja kolezanka sobie bardzo chwalila, wiec chyba do niej pojdziemy :tak:

Mamusia synka trzymam kciuki za wizyte!!!

Smerfetka* nie denerwuj się na pewno wszystko będzie dobrze i zobaczysz bijace serduszko!!! :tak:

farfalla88 nie przejmuj się szefowa, bo nie ma po co tylko się ciesz ciaza!!! :tak: Ja wczoraj tez powiedziałam w pracy o ciazy i teraz maja dylemat hehe u nas pracuje się 8 godzin przy komputerze a, ze w polskim prawie kobieta w ciazy może pracowac przy kompie tylko 4 godziny, wiec będą mi szukac zajecia na reszte czasu (tylko nie za bardzo jest co).:rofl2:

Violet85 mój maz tez fochy strzela jak nie dostanie na zawolanie, ale wtedy ja się na niego wsciekam i mowie co o tym mysle i w koncu on przeprasza hehe ;-)
A Co do tematu seksu my z mezem mamy zielone światło od mojej wizyty ale ostatnio tak zle się czuje wieczorami , ze zasypiam kolo 8 a maz dopiero jakos tak wraca, bo teraz sa zniwa i caly dzien jest w polu wiec nie ma kiedy hehe Mam nadzieje, ze jak już mi się troche polepszy będzie lepiej!

jaspis jeśli chodzi o kawe to moja ginekolog mówiła, ze można taka nie mocna ale ja i tak na razie nie mam wogole ochoty na kawe, wiec nie pije.

marcia30 ja tez startuje z nie tak mala nadwaga, ale może nie będzie tak zle. Ja się dzis jeszcze zapisałam na aquazumbe, bo ginekolog mi pozwolila, może to pomoze nie przybrac za duzo, ja duzo nie jem a i tak widac, ze już mi przybylo…..
Jeśli chodzi o brzuch, u mnie jest jakas masakra… jest to moja pierwsza ciaza, szczupla nigdy nie bylam i zawsze mialam brzuszek ale teraz to już się robi ogromny… strach pomyśleć co będzie pozniej a wcale duzo nie jem, bo mnie mdli caly czas i się zmuszam żeby co jakis czas cos przynajmniej przegrysc :baffled:

ewa86 mi maz powiedział, ze jakas dziwna jestem bo jak robilam sobie makaron z szpinakiem to zapach mi nie przeszkadzal a jak on sobie gotowal parowki to normalnie nie mogłam wytrzymac :baffled:

Gingerka piszesz, ze musisz się wziasc za nauke… a czego się uczysz? I czy tobie się tak samo nie chce jak mi? hehe

Jak zawsze znow się rozpisałam i jak zawsze nie wiem czy napisałam wszystko co chialam hehe
Milego wieczorku wszystkim zycze!!! :tak:

Witajcie
Dopiero sciagnelam do domu znow sie zaczely upaly ufffffffff

Mewa WoW super i wielkie gratulacje
Mamusia synka &&&&&&&&&&&&&&&&
Julianna witam i oczywiscie gratuluje
monisia0605
filologia angielska .........oj nie chce sie i to jak ale coz ostatni rok i szkoda bylo by zawalic.

chyba sobie będę uciskała ten magiczny punkt hmmmmmmmmmmm

moje Kurczątko wrocilo z urodzin od kolegi/sąsiada i przyniosło do domu torebkę w której był prezent powiedział, ze nie dał torebki bo mu się podobała :-( ale obciach, dobrze ze prezentu nie przyniosl do domu :-)

Ostatnia edycja:
reklama
MewaŚmieszka!!! Aż strach pomyśleć cóż się nad tym morzem musiało dziać,że wracacie w jeszcze większym składzie ;-) wielkie gratulacje! również dla męża :) jak to przeczytałam to z wrażenia pobiegłam mojemu M opowiedzieć tę historię! normalnie szok:)

Do góry