reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Julianna, o proszę, kolejne bliźniaki! Gratulacje :)

Mewa, i dlatego właśnie Ci zazdroszczę, bo ja bym czwórkę chciała, ale chyba się na czwarte nie zdecydujemy jednak. Chociaż po tej Twojej wiadomości, to nie wiem sama ;)

reklama
Julianna, witaj :) Gratulacje, podwójne :)

Mewa, a jak inaczej mogłyśmy zareagować? To potrójne szczęście, choć na pewno w pierwszej chwili szok i obawy biorą górę, to jestem pewna, że wszystko pięknie się ułoży :)

Witajcie,
Podczytuje was od dłuższego czasu ale nie mam za bardzo odwagi się udzielać. Nie dawno straciłam maleństwo i teraz mam dużo obaw w związku obecną ciążą... Ale ciężko tak cicho siedzieć więc chciałam się przywitać :happy:
Jeśli wszystko pójdzie dobrze to w marcu powitam bliźniaki.

Mewa niesamowita historia...teraz sama się zastanawiam czy u mnie też kogos tam jeszcze nie przeoczyli :-)

Witamy i gratulujemy bliźniaczków :)
Kurcze jak tak czytam te wasze odpowiedzi to sama się boję. Bo u mnie też jest podejrzenie bliźniąt. 8 sierpnia mam USG, dlatego że na ostatniej wizycie nie było dobrze widać drugiego pęcherzyka i nie wiadomo czy drugi pęcherzyk pusty, czy jest drugi zarodek. Wszystkiego dowiem się za tydzień. Ale gratuluję każdej z was z całego serca :)

Witam nową mamę:-D
A czytam Was i sama się zaczynam bać czy czasami nie wyjdą bliźniaki;-):-D Brzuszek duży, i możne ktoś tam jeszcze jest;-)

Mewa, aż mnie zatkało z wrażenia. Cudowna wiadomość, teraz tylko musisz dbać o siebie i maleństwa jak nigdy. Co do pieniążków, to mówią, że każde dziecko przychodzi na świat z bochenkiem chleba pod pachą.... Więc najważniejsze Wasze zdrówko, reszta się ułoży. Będę o Was myśleć!

Julianna witaj podwójna Mamusiu:tak:.

Ostatnia edycja:
Gratuluje wszystkim mama ktore beda mialy bliźniaczki i trojaczki.
Ale szczerze mowiac tez mam obawe.Przy pierwszym dziecku,jak jeszcze niewiedzialam ze jestem w ciazy,wszedzie widzialam male dzieci,duzo kobiet w ciazy,reklamy z dzieciakami itp.
Teraz na tym portalu duzo ciazowych blizniat.Do tego jak ostatnio ogladalam wozki ciagle trafialo mi sie wozki dla blizniat. Nie jestem zabobonna,ale czy jest w tym cos?
U mnie w rodzinie ma tylko kuzynka bliźnieta.

Co sadzicie o tym dziewczyny?

Ehhh wysarczy, że na chwilę pójdę dom ogarnąc a wy tu tak jak ekspress strona za stroną...:szok: no nie do ogarnięcia...
Kotti- ja nie planuję szkoły rodzenia, pierwsze urodziłam bez to drugie też się uda...Może gdybyśmy mieszkali stolicy to kto wie...ale zapewne nie.
Mamusia synka- &&&&&&&&&& za wizytę
Farfalla -
nie wiem czy jest jakiś pracodawca, który skacze do góry na wieśc, że jego pracownica jest w ciąży...tym bardziej, że chwilę temu umowę mu się przedłużyło...Kochana ciesz się dzieckiem, tym, że będziesz mamą...Ja starałm się 3,5 roku i nawet wyrzutów sumienia nie miałam przez sekundę a uwierz mi mam stanowisko jednoodobowe i żadnego zastępstwa nikogo ...jak jestem na urlopie to stosy dokumentów czekają...teraz... cóż.MYŚLĘ O DOBRU DZIECKA o które 3,5 roku walczyłam. W ogóle nie powinnaś miec żadnych takich myśli.
Co do kawy to ja mam wielką ochotę, ale że uwielbiam latte z CH a nie jeżdżę do pracy więc obywam się na razie bez...
Co do sexu cóż :zawstydzona/y: my nie mamy zabronione ale mi chcica odeszła wraz z pojawieniem się 2 kreseczki na teście i mąż stwierdził, że chyba oszalałam, że on tyle wytrzyma bez bzykania :-D...więc no co... szalejemy :-p
Urodziłam MOJĄ gwiazdę w 39 tyg ciąży a napisali, że przenoszona bo miała odmoczone rączki i nóżki....no co szpital to swoje interpretacje ale Ewula ma rację ja bym na USG patrzyła.
MEWA ALEŻ SZOK PRZEŻYŁAM....BOZIU GRATULUJĘ POTRÓJNEGO SZCZĘŚCIA:-):-):-) Co do pieniążków to oczywiście będzie potrójny wydatek ale u nas się mówi, że jak Bóg daje dziecko TO DAJE I NA DZIECKO :tak:, a dzieci i szklanek w domku nigdy za wiele... TRZYMAJ SIĘ I DBAJ O SIEBIE I TROJACZKI
Julianna - witaj kochana jest nas tu kilka po poronieniu więc nie będziesz czuła się samotna, teraz już musi byc dobrze. rozgośc się
no to udało mi się odpisac wszystkim :tak:
Ja dziś latałam po domku i udało mi się okien kilka na spokojnie umyc... czekam na mężusia obiadek pyrka więc spadam kochane :tak:

Ostatnia edycja:
Nikusia82 Dziękuję Ci za podniesienie mnie na duchu. Cieszę się ciążą i nic tego nie zmąci :)
Widzę, że jesteś pełna energii i świetnie sobie radzisz w domu. U mnie to tak nie najlepiej - nigdy nie mam czasu na zrobienie czegoś w domu. Ale już nie długo będę miała więcej czasu, mam nadzieję, że i chęci :-)

Co prawda jestem lutoweczka, ale czytam Was czasami :) Wpadlam, aby pogratulowac Mewie potrojnego szczescia :))))
Oczywiscie za wszystkie ciezaroweczki trzymam mocno kciuki!
Pozdrawiam!

reklama
Farfalla- No czuję się świenie na prawdę...chyba gorzej się czuję jak leżę i nic nie robię.Wtedy mnie mdli, brzuch boli, przelewa się itd. Wiadomo uważam na siebie i jedno okno myję nie 15 minut a pół godz...ale wiem dlaczego :tak::-D... Do tego dzielę sobie pracę... Ja uwielbiam miec porządek, a że dom duży to na raty sprzątam.
89katia - witamy!!!! U nas jak widzisz....szczęścia mnogo :-)

Do góry