reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Suonko 3maj się współczuje
aga85 ja mam ślub cywilny a dzieci nieochrzczone.
kasiek77 rewelacja ;)gratuluje:)co do badań prenatalnych do moja ginka poinformowała mnie tylko ale jeszcze nie wiem.Co do ciśnienia w ciąży zbyt wysokie nie jest dobre.

reklama
jagna25 widzę, że jesteś z Lubina. Ja też. Szkoda, że nie mogłyśmy przejść przez ciąże razem. Tobie życzę powodzenia!!

Smerfetka nie napisałam nigdy martwe dziecko, mówiłam o poronieniu, to pierwsze brzmi strasznie i nigdy bym tak nie napisała. Ale nie będę prowadzić z Tobą bezproduktywnych dyskusji, bo to nie miejsce na nie!! Nie dziwie się dziewczynom, które odeszły po nas...

Ostatnia edycja:
jagna w PL pochodze z sasiedniego miasta.....a co do wielkosci brzuszka to ja nie mieszcze sie w zadne ubrania lol

Suonko adne slowa nie sa w stanie zlagodzic bolu dlatego nie bede Cie pocieszac bo z wlasnego doswiadczenia wiem ze to nic nie daje.

Suonko Ja nie mogę się wczuć do końca co teraz czujesz, ból jest ogromny. Bardzo dużo kobiet porania i jest to przerażające, ale są też przecież dzieci na tym świecie! Suonko Tobie też się uda.. szkoda, że teraz się nie udało.. ale powinnaś się zebrać w sobie, przejść to jakoś i próbować dalej :( Tak naprawdę wszystkie jesteśmy w tak wczesnej ciąży, że wszystko jeszcze może się stać. A tak w ogóle urodzenie nawet zdrowego dziecka nie przesądza o wszystkim.. tyle jest teraz nowotworów i dzieci nawet 5 miesięcznych, które bardzo ciężko chorują.. Znam tyle nieszczęśliwych historii, że mogłabym się załamać na zawsze.. Coś jednak naszym losem kieruje i może to głupie ale co ma być to będzie .. czasami jest źle , ale potem zwykle jest lepiej.. Suonko nie gniewaj się, głowa do góry i walcz o to czego pragniesz :)

Suonko87- ja doskonale wiem co czujesz. Wiesz jak ja sobie to tłumaczę?
1. że zajść w ciążę jednak mogę (przez rok nie mogłam, a teraz pół roku się staraliśmy)
2. ja liczę się że może być ciąża obumarła, poronienie- tłumaczę sobie to w ten sposób, że jeśli dziecko nie było na tyle silne, na tyle zdrowe aby móc żyć u mnie w brzuchu to nie dałoby rady na świecie. Brutalna selekcja. Nie można siebie samej obwiniać!!!!!

życzę powodzenia, na pewno Wam się uda!!! Ja jestem tego przykładem, a byłam już zrezygnowana!!!!!

Nie ma sensu prowadzić tutaj dyskusji na ten temat, bo jedne z nas są ciągle w ciąży. Wiele dziewczyn nie rozumie co to stracić swojego aniołka. Jesteśmy dorosłe, skoro decydujemy się na dzieci, więc i tak się zachowujmy. Niestety czasem trzeba przemilczeć jakiś temat.

Suonko wielka szkoda, ale będzie dobrze. Może kiedyś się spotkamy, pogadamy. Trzymam kciuki za powiększenie rodziny.
Gingerka ja zaraz tez zacznę poszerzać garderobę;-);-);-)

reklama
Do góry