reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
MEWA - KOCHANA DZIĘKUJĘ CI :tak:
Dziewczynki tyle ile się stresu przez ostatnie dni najadłam, że o łzach przelanych nie wspomnę...
Ale maluszek jest, żyje, ma się dobrze, wszystkie przepływy w normie i według USG to 7 tyg i dwa dni. ma 1.15 cm. Dr mówi, że duże chłopisko rośnie....mh...ale dlaczego od razu chłopisko:eek:...no ale nie ważne. Grunt, że jest dobrze. Kolejna wizyta 22 sieprnia i do tego dnia mam zwolnienie...no trochę żałuję, bo mega ogrom pracy mam w pracy i pojadę na jeden dzień, po 1 zaweiźc zaświadczenie i zwolnienie, po drugie porozmawiac z szefem i ogarnąc ten bałagan po 1 miesiącu nieobecności. Potem leniuchowanie, zdrowe odżywianie i dbanie o siebie i malucha:-)
JESZCZE RAZ KAŻDEJ Z WAS SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA DOBRE SŁOWA I MYŚLI I KCIUKI I MODLITWY:tak:

Nikusia cieszę się, że wszystko ok:-D
Co do rozmiaru ja noszę 38, ale chyba muszę zacząć kupować 40-44;-);-) Mąż się śmieje że jak stoję w obcisłej bluzce to widać już, a z Celinka to w pod koniec 5 miesiąca było coś widać:szok::szok:

Nikusia, jak dobrze czytać od Ciebie takie dobre wieści!! Super :)

Jagna, mi się dolna garderoba robi powoli opięta, pasków już właściwie nie używam. Mam rzeczy z poprzedniej ciąży ale na nie jest za wcześnie, ten okres przejściowy, na początku to taki, że nie wiadomo co ubierać. Pewnie jak po porodzie pójdą w ruch moje ubrania sprzed kilku lat, gdy na wadze było 7 kg więcej :p
Za drugim razem brzuszek wyskakuje szybciej i u mnie się potwierdza.

W moim przypadku to jest wlasnie tak ze potrafie zdrzemnac sie ze dwa razy w ciagu dnia a potem o 22 isc spac i spac do 5-6 do momentu jak pecherz bedzie wzywal :-)

reklama
Do góry