reklama
Witam dzis ide do lekarza wiecej napisze potem co i jak pozdrawiam.
Kruszka, każda ciąża to cud, ciąża bliźniacza to podwójny cud. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zdarzył się jeszcze jeden i żeby urodziło się Wam zdrowe dzieciątko Trzymam mocno kciuki!
Bryza, napiszę tu, bo nie chce mi się wchodzić w priv, a to w sumie żadna tajemnica. Lekarz mojej koleżanki to Marek Kwiecień. Przyjmuje prywatnie w Medfeminie
Bryza, napiszę tu, bo nie chce mi się wchodzić w priv, a to w sumie żadna tajemnica. Lekarz mojej koleżanki to Marek Kwiecień. Przyjmuje prywatnie w Medfeminie
Smerfetka*
Fanka BB :)
kruszka bedzie dobrze zobaczysz pamietaj ze cuda sie zdarzaja tylko mocno trzeba w nie wierzyc :*
Uciekam spac bo jestem padnieta nawet popoludniowa drzemka nie postawila mnie na nogi.
Dobranoc.
Uciekam spac bo jestem padnieta nawet popoludniowa drzemka nie postawila mnie na nogi.
Dobranoc.
Karolinusia
Onemoretime przykro mi bardzo, trzymaj się!
Miałam więcej napisać, ale jakoś po tej wiadomości...
zajrze jutro.
Miałam więcej napisać, ale jakoś po tej wiadomości...
zajrze jutro.
19ania90
kruszka będzie dobrze! nie martw się. Trzeba być dobrej myśli.
A mi się śniło, że byłam na usg i miałam bliźniaki, nawet słyszałam bijące serduszka.... W końcu jakiś pozytywny sen od dłuższego czasu....
Wszystkim co dzisiaj wizytują udanych wizyt! samych dobry wiadomości!
Miłego dnia dziewczyny!
edit: a ja mam ostatnio smaki na serek bieluch, wkrawam do niego cebuchy (te zielone) i takie sobie kanapeczki z tym serwuję :d mmm pychota... jem już trzeci dzień z rzędu
A mi się śniło, że byłam na usg i miałam bliźniaki, nawet słyszałam bijące serduszka.... W końcu jakiś pozytywny sen od dłuższego czasu....
Wszystkim co dzisiaj wizytują udanych wizyt! samych dobry wiadomości!
Miłego dnia dziewczyny!
edit: a ja mam ostatnio smaki na serek bieluch, wkrawam do niego cebuchy (te zielone) i takie sobie kanapeczki z tym serwuję :d mmm pychota... jem już trzeci dzień z rzędu
Ostatnia edycja:
lady87
Edyta
19ania19- to mi się dzisiaj śniło że krew mi leciała i nikt nie chciał mi pomóc :-(
A ja to nie mam apetytu na nic, kompletnie nic nie jem.
A ja to nie mam apetytu na nic, kompletnie nic nie jem.
pinki1980
Witam. Ja tradycyjnie walczę ze snem Pozdrawiam Was wszystkie i życzę pięknego dnia z samymi pozytywnymi informacjami
reklama
Dzień dobry
Ja dzisiaj spuściłam nieco krwi - badania robiłam. Wizyta 31.08, więc wszystkie już powinny być.
Skwar u nas straszny! Zazdroszczę tym, które mają chłodek
Dziewczyny, współczuję snów. Mnie męczyły pod koniec ciąży.
Kruszka, trzymam kciuki za drugie serduszko!
Ja dzisiaj spuściłam nieco krwi - badania robiłam. Wizyta 31.08, więc wszystkie już powinny być.
Skwar u nas straszny! Zazdroszczę tym, które mają chłodek
Dziewczyny, współczuję snów. Mnie męczyły pod koniec ciąży.
Kruszka, trzymam kciuki za drugie serduszko!
Podziel się: