Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Marcia z GLS.
Ok idę na stronkę kurierską doczytać. Dzięki za info :*
Ok idę na stronkę kurierską doczytać. Dzięki za info :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję teściowej, nie przejmuj się niektórzy nie potrafią się zachować. A pokój dla córci urządziłaś cudownie, aż dech zapieraHej nie doczytam was od wczoraj :/ u mnie teściowie byli jednak o 20 w piątek posiedzieli z godzinę i stwierdzili ze jadą do drugiego syna..mimo ze nas pól roku nie widzieli a on był u nich 2 tyg wcześniej ..musiałam udawać ze boli mnie brzuch bo nie chciało mi się sztucznie uśmiechać :/ tesciowa wlurzajaca jak zawsze... Pokój Poli chyba jej się za bardzo nie,podobał bo nic nie powiedziała.. Za to zdążyła skrytykować moją chęć do powrotu do pracy po roku i danie dziecka do żłobka... Więc musiałam jej wytłumaczyć ze kredyt sam się spłacać nie będzie... Mój p myślał ze może coś przywiozą dla dziecka ale ja oczywiście się nie pomyliłam i nic nie przywieźli... Za to mamusia ochoczo pytała ile mój p zarabia i ile podwyżki dostał:/jak weszła do domu to powiedziała ze aż takiego brzucha nie mam i wcale nie czuję się źle bo tak okropnie nie wyglądam:/:/ przy czym cały czas nazywała,mnie " grubaskiem" lol :/:/ eh
Krysina ja nie jem nic solonego i obrzęki na nogach mam ... Wiadomo ze sól może dodatkowo to potęgować natomiast etiologia obrzęków w ciąży jest trochę inna i tu sól mało ma do tego.. Co innego przy schorzeniach nerek i nadciśnieniu
Dzisiaj wizyta u ortopedy i wychodzi na to ze właśnie skończyłam 36 tyd więc chyba nie znam już dnia ani godziny...
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny w szpitalach !