reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dziewuszki wlasnie Was doxzytalam, cos ciezki mam tydzien z pisaniem na bierzaco... wlasnie probuje zasnac ale u nas sniezyca I wiate dmucha az prad gasnie... zle to widze bo straszne mrozy wracaja nawet zamkniete szkoly sa na 2 dni jam narazie....a na polu jak w filmach doslownie zawierucha.... a bez produ nie ma tu ciepla... trzeba bedzie jak cos kominek uruchhomic.... porobilam troszke zakupow dla Leny zostaly mi najwieksze rzeczy jak wozek czy lozeczko itp. A d..a I spojenie wysiadaja.... wiedzialam, ze tak bedzie ale sie przestraszylam I mimo moich zatok pojechalam pokupowac bo nie wiadomo kiedy co I jak.....
Kainkas ja z.Twoim pomyslem z sola sie wogole jie rozstaje....
Ale zatkane wszystko I nic nie schodzi...
Jutro mam wizyte moze moja gin mi cos prEpisze bo udusze sie heh....
Dziewczynki oszczedzajcie sie ile mozecie.... jutro sie odezwe.... albo za pare h bo pewnie sie z 3 razy obudze.....
Gratukujenudanych zakupow
I prohuje zasnac
Milego dnia

reklama
Aneta fajny wózek bardzo podobny do City select.
Koreczek kurczę biedna jesteś a twoja mama naprawdę powinna iść do psychologa albo ty się wyprowadzić od niej było by xi lżej. Niedobrze że mała tak napiera połóż się i lez jak najwięcej.
Ci do przeprowadzki to wkurzasz mnie już nie dość że robotnicy jeszcze robią inni skopali mi kuchnię dwie szafki calkiem do wymiany e jednej wiążącej nawet frontu nie ma bo coś im źle przysłali w łazience w szafce to samo brak szuflad a tylko dwie miały byc . Cytryn w dwóch pokojach do 10 nie będzie bo musiałam zamawiać dobre wymiarami bo poprzednie w sklepie źle zamowili i do jednej łazienki czekam do piątku mają być i tak cały coś najgorzej ze dodatkowe koszty dochodza grr więc dębet już ruszony jakoś to będzie chyba byle się przeprowadzić

Dzień dobry ;-)
Leci ostatni tydzień stycznia...i ja się pytam kiedy to zleciało :szok::szok::szok:
M pojechał do pracy, Kapik jeszcze w wyrze ale niedługo obiera się do szkoły no a mi pozstaje czekać na kuriera. Dziś ma przyjść moja szafa i tapety... Niestety musze otwierać paczke w jego obecności z tą szafą bo tak jest w regulaminie....:baffled:Bo inaczej reklamacji nie uwzględniają jak coś...Oby wszystko bło oki bo nie mam ochoty na nowo tego pakować i odsyłać...grrr:crazy:
Może jeszcze się też listonosz zakula bo bieżnik na stół zamawiałam:tak:

No zobaczymy.
Dziś u nas -9...hoho czyli nie tak źle:szok: od czwartku ma być chyba tylko jakieś -2, 3 stopnie, no daj Boże:-D

W środę jeszcze wywiadówka u młodego no ale to mąż pójdzie, i tak jest w trójce klasowej, niech łazi :-D

Ide pod prysznic. Miłego dnia i powodzenia na badaniach lub wizytach :tak:

U mnie pełne 34 jupii :-):-):-)

Hej nie doczytam was od wczoraj :/ u mnie teściowie byli jednak o 20 w piątek posiedzieli z godzinę i stwierdzili ze jadą do drugiego syna..mimo ze nas pól roku nie widzieli a on był u nich 2 tyg wcześniej ..musiałam udawać ze boli mnie brzuch bo nie chciało mi się sztucznie uśmiechać :/ tesciowa wlurzajaca jak zawsze... Pokój Poli chyba jej się za bardzo nie,podobał bo nic nie powiedziała.. Za to zdążyła skrytykować moją chęć do powrotu do pracy po roku i danie dziecka do żłobka... Więc musiałam jej wytłumaczyć ze kredyt sam się spłacać nie będzie... Mój p myślał ze może coś przywiozą dla dziecka ale ja oczywiście się nie pomyliłam i nic nie przywieźli... Za to mamusia ochoczo pytała ile mój p zarabia i ile podwyżki dostał:/jak weszła do domu to powiedziała ze aż takiego brzucha nie mam i wcale nie czuję się źle bo tak okropnie nie wyglądam:/:/ przy czym cały czas nazywała,mnie " grubaskiem" lol :/:/ eh

Krysina ja nie jem nic solonego i obrzęki na nogach mam ... Wiadomo ze sól może dodatkowo to potęgować natomiast etiologia obrzęków w ciąży jest trochę inna i tu sól mało ma do tego.. Co innego przy schorzeniach nerek i nadciśnieniu:)

Dzisiaj wizyta u ortopedy :) i wychodzi na to ze właśnie skończyłam 36 tyd więc chyba nie znam już dnia ani godziny...

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny w szpitalach !

Ostatnia edycja:
czesc

secreto- olej tesciową, dobrze xe szybko sie zwinęli. i gratki 36tc, to juz faktycznie moze być juz:confused: i powodzenia u ortopedy

koreczek- nie stresuj sie tak mama, na pewno ciezko ci ale stres moze tylko zaszkodzic:sorry2:

agnis- ostroznie z tz szafa:)

marcia- trzeba było wygonic malza zeby cie nie budził, ja dzis bez pobudki na wc:happy: ale hania juz o 7 pobudke zrobiła- z reszta ja tez juz nie spałam

aneta-fajny wózek i dobrze ze pomoc bedziesz miala:)

sciagnełam sobie aplikacjr na tel do liczenia ruchów- nawet fajna:happy:

ide na jakies sniadanie a w planach na obiad pierogi ruskie

Serceto a ja Ci powiem ze właśnie jej się pokój spodobał. Bo właśnie tak ją zatkało że słowa wydusić nie mogła :-D Bo wiesz jak to jest do krytykowania są wszyscy a do chwalenia mało kto:tak: I nie chciała zrobić Ci tej przyjemności by powiedzieć że ładnie, bo wiadomo że to Twój pomysł na pokój itd. Nie przejmuj się. Nam się wszystkim pokój podoba i najważniejsze że Tobie się on podoba. Tylko szkoda trochę Twojego m bo w końcu to pokój jego córeczki i mogłaby mama zrobić mu przyjemność, no ale cóż nie można mieć wszystkiego.
Z drgiej strony może ona właśnie "po cihaczu" zazdrości Ci tego że masz mieć córkę, bo kojarzy mi się ze ona ma tylko synów co? Czy się mylę?
Tak czy siak gratuluję raz jeszcze pokoju, skończonych 36 i głowa do góry. Nie myśl o niej za dużo bo się zestresujesz :tak:

Hej dziewczyny!:-)
Wybaczcie że się nie odzywam, jakoś nie mam weny żeby pisać, ale oczywiście czytam co skrobiecie:-)
U nas -12, w domu tez zimno, z łóżka sie nie ruszam bo od czwartku miałam latanie.
W czwartek zwiedzaliśmy ten szpital w Chorzowie:-) Fajna porodówka, świetne położne,pokoje 2 i 3 osobowe co moim zdaniem jest super bo u mnie to tylko 4 osobowe sa a laski na zwiedzaniu i tak krecily nosami że 2 i 3 osobowe :-D Widziałam sporo maluszków, jeden miał 5 kg a na imie dali mu Salwador :-D
Reszte weekendu kupowaliśmy panele i farby.

Sorki że tak tylko o sobie.

p.s 33tc i tylko 49dni mi zostało:-) :-)

reklama
helloł

nawet pospałam ale bzdety mi sie snią codziennie mi sie snią :-( i wszystko mnie boli, czuje sie jak po uujezdzaniu koni i nie wiem jak sie wtedy człowiek czuje ale teraz mam zakwasy w pipce, posladkach, plecach i nogach i lazic nie mogę a m za chwile ma umówic mechanika i musze auto zaprowadzic i przyleźć na nogach :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie podołam chyba.............

u nas dzis tylko - 9 stopni wiec jest poprawa- Agnis tak jak u Ciebie :-) ale patrzyłam ze w czwartek, piatek w dzien juz na plusie :-D

jagna jak tam u Ciebie?

koreczek przytulas bo juz chyba nic innego sie nie da zrobic z ta Twoja mamą :-(

Secreto ja bym chciała jeszcze 2 tygodnie wytrzymac bo nie chce wczesniaka.........nie chce sie potem tułac po neurologach, rehabilitacjach, poradniach rowzoju..........wiadomo może bedzie ok ale może trzeba nie.........tesciowa widze jak moja, nawet mialam o te jego mamuske sciecie z m, bo w sobote byliśmy na urodzinach u mojej siostry synka i babcia od szwagra dała małemu 250 zł a moj m oczywiscie ze w dupach sie przewraca i musiałam go przygasic ze zal mu dupe sciska bo jego mamusia przez cale zycie Julka nie dała mu 1 zł, prezentu nic, bo ona ciagle nie ma........tylko wymagania, zeby imprey robic roczki, sroczki, urodziny psa i imieniny kota i wszsytkich zapraszac a ona nigdy nikomu nic nie daje głupie babsko bo działke za ponad 100tys. opchnela i nikt kasy nie widział bo gdzies to przechulala.......

idę na herbatkę :-)

Do góry