reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
mamusia synka - To tylko sąsiadce pozazdrościć ... ja bardzo kiepsko znosiłam pękniecie :baffled:

Mamatek - ja mam podkłady BabyOno oraz majciochy... ale pierwszy raz będę próbowała przy tym porodzie więc no...nie wiem :confused: Mnie poleciła koleżanka i kupiłam... Na te 3 dni w szpitalu powinny dać radę :tak:

Jaspis - Bardzo ładny gest u nas teściowie i rodzice też dali na wózek :tak:

Spadam ale spać zapewne nie będę znowu mogła :baffled: DOBREJ NOCKI!!!Nie produkujcie za dużo :sorry2::cool2:

Kurczę chcemy sobie zrobić sesję ciążową... ja pierdziele no jakie ceny sobie teraz śpiewają, to pochlastać się można.
Mąż się nie chcę na nic zgodzić. A czas ucieka...

Doczytałam.

Odnośnie tego gazu na porodówce to za dwa tygodnie na szkole rodzenia idziemy na porodówkę i każdy z panów dostanie porcje gazu do skosztowania:rofl2:.
Nam póki co nie można. No i w ogóle położna opowiadała o tym gazie trochę, to ja chyba podziękuję, bo to niezła jazda może być po tym, a ja mam słaby łeb:cool2:. Ale się nie zarzekam, bo może będę miała ochotę się naćpać tym gazem.

mamusia synka fajnie, że dobrze się czujesz:tak:. A z wynikami nie za fajnie. Oby leki pomogły.

kamaa dobrze że miałaś oparcie, miejscami na chodnikach to lodowisko jest, ja tez się swojego m dziś trzymałam kurczowo.
Ja robiłam sobie taki koktajl: truskawki (mamy jeszcze trochę mrożonych), banan i mleko lub jogurt naturalny=PYCHA, a z sokiem jabłkowym nie próbowałam. Czas nadrobić:tak:

Aneta ty też już na ostatniej prostej. Zdrówka życzę, trzymaj się.

nieznajoma, susi gratuluje dobrych wieści z wizyt.

dentysta - ja tuż przed ciąża miałam wszystko wyleczone na cacy. Teraz chciałam się umówić na przegląd, ale uznałam że i tak nie dam sobie leczyć niczego bez końskiej dawki znieczulenia (ja tak zawsze mam, że jedna dawka na mnie działa), no i do tego wizyta u dentysty (a chodzę do super babki prywatnie) strasznie mnie stresuje, a więc ani moja dentystka ani ja nie podejmiemy się leczenia na tym etapie ciąży bo urodzę jej na fotelu. Ale może chociaż Grzesio miałby zniżki jakieś:-p. Ja wybieram się po ciąży.

małpawzoo a kurier tak bezczelny że aż naprawdę śmieszny.

wątek zamknięty - ja tez bym chciała żeby ten wątek dalej kontynuować tylko jako zamknięty (jeśli się tak da), bo nie chciałabym przenosić się na inny. Zresztą ja jestem tu od dawna o istnieniu zamkniętego nic nie wiem. Niedługo będą rodziły się nam maluszki, a nie chciałabym żeby każdy oglądał te zdjęcia a wiadomo że z wami chciałabym się podzielić.

MegiPegi ja myślałam nad taką sesją ciażowo - walentynkową, ale mój m staje okoniem:baffled:

Jaspis,,, super sprawa... mam sesję z brzuszkiem i noworodkową z Tadziem, fajną pamiątka, no ale jak teraz każdy fotograf mi śpiewa kilkanaście stówek, to nie wiem czy ja żyję w jakiś raju finansowym i o tym nie wiem, czy o co chodzi... powariowali

Witam Was ponownie, miałam męczący dzień, bo Zbysio zjechał wcześniej (kaca miał po wczorajszej wizycie i nie dawał rady w robocie), ja też się nie wyspałam po tej "imprezie" i zaraz się kładziemy wyjątkowo wcześnie, ale nie mogę się doczekać, bo padam...
Zjadłam dwa kawałki Kopca Kreta i coś mnie mdli, zgaga jakby idzie...ehh, a mały kopie mnie tak, że to BOLI i to nie jest takie gmeranie czy smyranie - to po prostu mnie BOLI :szok:
Graliśmy dziś na tym moim telefonie, kurcze, nie dziwię się, że dzieciaki tak się w te smartfony wkręcają, gier tyle jest fajnych, że to masakra :-D

Megi
i z tego właśnie powodu nie mam sesji brzuszkowej :-( Weszłam sobie na gumtree i obdzwaniałam fotografów jacy tylko mi się napatoczyli w mazowieckim...poprzestawiało im się w d..(...) od tych stawek :szok:
Resztę doczytam jutro, bo strasznie spać mi się chce...
Dobranoc dziewczynki! :tak: ;*

reklama
Mamatek – ja u dentysty załatwiłam już wszystko ponad tydzień temu ale wczoraj czy przedwczoraj znowu mnie coś zaczęło delikatnie boleć więc znowu muszę się wybrać. A od tych amerykańskich naukowców można się faktycznie wiele dowiedzieć
Jagna – moja też jak sójka za morze się zawsze wybiera
Mamusia – faktycznie miała szczęście ta Twoja szogunowi sąsiadka
Jaspis – jaki miły dzień prezentowy miałaś dzisiaj

Do góry