reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

nie no rewelacja ! dawno się tak nie wyspałam tylko jedno pobudka I odrazu zasnęłam wiec trochę zdrowko bardzej dopisuje katar jeszcze jest ale juz ie czuje sie jakby pociąg po mnie przejechał. Trza dom troche ogarnac!
Mamusiasynka_kciukasy!

reklama
Witam, dawno się nie odzywałam, bo czasu jakoś brak,
szczególnie jak próbowałam Was doczytać hehe
jak już trochę ogarnę to zapominam co chciałam odpisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:sorry

mamusia synka - trzymam kciuki by wszystko było ok, i trwaj jeszcze w dwupaku Czekam na dobre info

Ja powoli zaczęłam zakupy higieniczno-kosmetyczne robić, czekam na paczkę z apteki gemini polecanej tu na forum :)
i w bdsklep też zakupy zrobione - też Któraś kiedyś o tym sklepie pisała

Dobrego dnia Wszystkim życzę (u nas dziś mroźno -14 było jak wstałam)
i kciuki za wszystkie wizyty i badania jeśli jakieś dzisiaj są

Hej dziewczyny, ja wole na termometr nie patrzec, bo tak slonce aje ze pewnie tez z -10 jest...
Dziewczyny chyba przyszedl czas zeby za nas wszsytkie trzymac kciuki :baffled: jeszcze pare tygodni no!!!
ewa86 u mnie kurier tez nie dzwoni..no raz zadzwonil we wrzesniu, jak my byliśmy na Cyprze, a rodzice tez wyjechali... wiec pocalowal klamke...ale pytal sie czy moze zostawic paczke pod schodami :-) wiec luzik.
Powodzenia z praca, zabieraj sie zeby szybko skonczyc.

Jolcia_ weny życze :-)

No nic, trzeba by bylo wstawac w koncu... :happy2:

jestem
nie wyspałam sie bo o 3ciej nad ranem stres mnie ogarnał, ze jeszcze za wcześnie i jeszcze nie chcei spac nie mogłam i było mi strasznie niedobrze.............mysłałam, ze pawiany bedą....

Rozwarcie jest na jeden palec ale szyjka w miarę wysoko, jeszcze sie nie zgładziła, skurcze jakies słabiaki, mam sie oszczedzac to tydzien-dwa wytrzymam a jak sie nie bede oszczedzac to nie wytrzymam......za tydzień do kontroli czy cos sie rozwiera bardziej czy nie.........także może to jeszcze potrwac w kazdym razie jeszcze nie rodzę.....ide lezec...........

DZIĘKI ZA TROSKĘ!!!!

Cieszę się z waszych ciążowych "postępów" po 30 tyg dzieciaki maja już dużo szansy ..ale oczywiście cel to doczekać przynajmniej 37 tyg ! ;-)

Mamusia synka czekamy na wieści i mam nadzieję ze rozwarcia nie ma.

Ja kończę prasowanie bo mój mąż wczoraj trochę poprasowal i trochę zostało.. Wieczorem jak uda mu się poukładać wszystko wyśle fotki gotowego pokoju i właściwe już będę czekać... Wszystko już mam brakuje wózka, lezaczka i maty ale wiem już jakie chcę i zaraz na początku lutego będą zamawiać:)

Mamusia, to teraz leż!
Urodziłam Anielę 5 dni po tym terminie, w jakim jesteś teraz. I była zdrowiutka. Więc jeszcze tydzień-dwa wytrzymasz i będzie naprawdę super!

Wysuwasz się na prowadzenie z porodem ;)

Ja bym chciała wytrzymac 2 tygodnie......powiem wam, ze stres mnie ogarnał bo nie wiem skąd to rozwarcie jak mnie nic nie boli................ale powiedział, ze jest szansa nawet na 2 tygodnie, przeciez moja sasiadka, ktorej szew zdjeli 2 stycznia urodziła dopiero wczoraj a miała 3 cm rozwarcia......wiem wiem mam sie nie porównywac bo kazda inaczej...............

jestem
nie wyspałam sie bo o 3ciej nad ranem stres mnie ogarnał, ze jeszcze za wcześnie i jeszcze nie chcei spac nie mogłam i było mi strasznie niedobrze.............mysłałam, ze pawiany bedą....

Rozwarcie jest na jeden palec ale szyjka w miarę wysoko, jeszcze sie nie zgładziła, skurcze jakies słabiaki, mam sie oszczedzac to tydzien-dwa wytrzymam a jak sie nie bede oszczedzac to nie wytrzymam......za tydzień do kontroli czy cos sie rozwiera bardziej czy nie.........także może to jeszcze potrwac w kazdym razie jeszcze nie rodzę.....ide lezec...........

DZIĘKI ZA TROSKĘ!!!!
Leż, odpoczywaj i nie strasz więcej. Super że wszytko oki:-D

Miałam odpisać dziewczyna i po poście Mamusi zapomniałam co:baffled::baffled: A siedzę od 8 i Was doczytuję, z kawką i śniadankiem:-D.

Mała w przedszkolu, u nas tylko -4, więc luzik. Ale chyba muszę kurtkę zakupić, bo ta co mam mega naciągnięta i mi zimno,:szok:

reklama
Do góry