Jolcia powodzenia w pisaniu
Susi kciuki za przepływy u maleństwa.
Masiosia zdrówka i sił dużo życzę oj każda z nas zaczyna już jęczeć ale co się dziwic jak się cieżkie robimy dzieciaki w brzuchach duże dają popalić całemu organizmowi.
malpawzoo gratki ukończenia 32 tyg. Kurier dzowi do mnie ale na ogół z 30 min przed przyjazdem czy jestem w domu i czyma przyjeżdzać o tak nieludzkich porach nigdy nie zadzwonił
.
Ewa to gratulacje spokojnego ukończenia 31 tyg. Ja w poniedziałek dostałam moje zamówienie z ikeii bo znajomi byli w Wawie i kupili mi pare rzeczy i brakuje mi juz chyba tylko wanienki dla młodej. Przeglad zabawek powinnam to zrobić u Miłosza i zebrać się nie mogę a miejsca coraz mniej
.
Flower super że się wyspałaś człowiek zaraz ma więcej energii po dobrym śnie.
Mamusia ufff dobre wieści ale się cieszę to teraz tylko leżenie i dasz radę dwa tyg wytrzymać, dbaj o siebie słońce.
Secreto to my czekamy na fotorelację z pokoju Poli.
Kasiulekk jesteśmy z tobą myślami trzymaj się tam dzielnie i Hania niech rośnie zdrowo.
Dziewczyny jak wy się czujecie czy wieczorami tez jesteście takie ociężałe bo ja ledwo chodze tak w samym dole mnie ciśnie uwiera i kuje do tego czasem ból biodra dochodzi że wstać z sofy bwez pomocy M wstać nie mogę. Mój małżonek mówi że już nawet kieliszek nalewki boi się wieczorem wypić bo tak jęczę jhakby mi się lada moment miało coś zacząć dziać. Z Miłoszem jakoś mniej marudziłam no ale to było prawie 6 lat temu a teraz to już starsza pani jestem