reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
przeklęta cholestaza! a do tego jeszcze ta tarczyca pewnie jak tylko uda się opanować wzrost enzymów wątrobowych dociągną kasiulka do 36-37tc i poród ale przynajmniej jest pod opieką w spzitalu i coś robią - jak teraz myślę jak u mnie po macoszemu traktowali cholestazę to aż mnie ciarki pzrechodzą dobrze że na leki szybko zareagowałam
KASIULEKK MOCNO 3_mam kciuki!!!!

hej
mamusiu-odpoczywaj...
biedna kasia z tą wątrobą-trzymam kciuki aby wyniki sie polepszyły i Hania miała szanse podrosnąć

ja po południu mam wizyte, mam nadzieje ze jest ok:tak:

miłego dnia

Moja siostra cioteczna miała cholestazę, przetrzymali ja do 36tyg. i zrobili ciecie, may był duzy i zdrowy :-)

U mnie dzis w majtach spokoj, tzn jakies brązowe niteczki sa ale to chyba po badaniu bo mowił, ze tak może być......

Kasiulekk kciuki mocno zaciśnięte i wierzę że masz dobrą opiekę i pomogą Wam przetrwać jeszcze chwilę w dwupaku
a wątroba niech w końcu zacznie współpracować!!! Wierzę że wszystko będzie dobrze

Kasiak-l trzymaj sie i Ty kciuki zaciśnięte

ojjj obyśmy wszystkie dotrwały do bezpiecznego końca ciąży

Jolcia powodzenia w pisaniu

Susi kciuki za przepływy u maleństwa.

Masiosia zdrówka i sił dużo życzę oj każda z nas zaczyna już jęczeć ale co się dziwic jak się cieżkie robimy dzieciaki w brzuchach duże dają popalić całemu organizmowi.

malpawzoo gratki ukończenia 32 tyg. Kurier dzowi do mnie ale na ogół z 30 min przed przyjazdem czy jestem w domu i czyma przyjeżdzać o tak nieludzkich porach nigdy nie zadzwonił:wściekła/y:.

Ewa to gratulacje spokojnego ukończenia 31 tyg. Ja w poniedziałek dostałam moje zamówienie z ikeii bo znajomi byli w Wawie i kupili mi pare rzeczy i brakuje mi juz chyba tylko wanienki dla młodej. Przeglad zabawek powinnam to zrobić u Miłosza i zebrać się nie mogę a miejsca coraz mniej:dry:.

Flower super że się wyspałaś człowiek zaraz ma więcej energii po dobrym śnie.

Mamusia ufff dobre wieści ale się cieszę to teraz tylko leżenie i dasz radę dwa tyg wytrzymać, dbaj o siebie słońce.

Secreto to my czekamy na fotorelację z pokoju Poli.

Kasiulekk jesteśmy z tobą myślami trzymaj się tam dzielnie i Hania niech rośnie zdrowo.

Dziewczyny jak wy się czujecie czy wieczorami tez jesteście takie ociężałe bo ja ledwo chodze tak w samym dole mnie ciśnie uwiera i kuje do tego czasem ból biodra dochodzi że wstać z sofy bwez pomocy M wstać nie mogę. Mój małżonek mówi że już nawet kieliszek nalewki boi się wieczorem wypić bo tak jęczę jhakby mi się lada moment miało coś zacząć dziać. Z Miłoszem jakoś mniej marudziłam no ale to było prawie 6 lat temu a teraz to już starsza pani jestem :sorry2:

Kasiulekk kciuki kochana&&&&&

mamusia synka odpoczywaj i na pewno dotrwasz...

agnis ja dzisiaj zobaczylam na termometrze -17 st :szok:

Ewa gartuluje pelnych tygodni :-)

Wstalam jak skowronek nic mnie nie bolalo wiec pomyslalam ze wysprzatammjuz wszystko u Krystiana itd a e teraz mam klucie po bokach znowu te wiezadla, musze polezec to moze przejdzie ...

Ostatnia edycja:
Mamusia synka spokojnie. będziesz sie oszczedzać to wytrzymasz jeszcze trochę. Ja z Olinka tez miałm rozwarcie na centymetr miesiąc przed porodem ale sie oszczedzałam i urodziałm 2 dni przed terminem

Kasiulekk trzymam kciuki !

Narazie doczytałam ostatnia stronę. Reszte spróbuje później, choc spanie mnie łapie.
Synek strasznie mi pachwine skopał i bardzo boli jakbym miał obrzęk od środka.

pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!

reklama
Joasia ja tak samo mam, mąż się pyta czy może piwo wypić. Ażeby wstać z pozycji leżącej to dźwig potrzebny a na 4 piętro idę 10 minut:szok:
Lece obiad robić bo w polu jeszcze lata;-)

Do góry