reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

mamatek - mi lekarz oznajmił, że niepokojące w moim przypadku to ciśnienie powyżej 145/95
megipegi - ale wyżerka , mamusine i babcine specjały najlepsze co ? Pamiętam jak moja babcia ( jeszcze żyjąca) zawsze na dzień Babci ucztę dla wnuków szykowała i właśnie pączki m.in. robiła - pychotka
jolcia - powodzenia z projektem
carri - ja pranie zaczynam od przyszłego tygodnia a w tym tygodniu wygospodarowałam sobie miejsce :tak:
Uciekam do spania - jutro wyjazd wo wojewódzkiego na badania cotygodniowe, oby przepływy były u Julka w porządku.

reklama
Ewa odpowiedzialam malemu ze nie rosnie sie w grobie :-) A on a czemu? To mu mowie ze w grobie sa ludzie,ktorzy umarli no a tacy nie rosna. Na to on ACHA. Koniec tematu:-)
A Twoj Franiu tez dowalil tekstem:-)

Jagna i Nifla tez sie posmialam z tego co napisalyscie o dzieciakach :-)

To sluchajcie tego :-)

Bylam raz w pracy zaniesc zwolnienie (szkola specjalna) i spotkalam takiego mojego wychowanka. Ma 15 lat a wyglada na 10...
No i mowi do mnie :a pani jest w ciazy?
Ja na to tak jestem w ciazy.
A on: a czemu?
Ja: bo chcialam miec dziecko.
On:ale z mężem..?
Ja: tak z mężem :-)
:-):-):-)

No rozbawil mnie do lez :-)

Susi-u mnie tez polozne nie kazaly masowac sobie brzuszka. Bo wlasnie moze przyspieszyc porod.

Ps.maz wrocil caly i zdrowy. :-) juz sie troche nacieszylam :-)

Witam was ponownie :-)
Do mojego wpadło dwóch kolegów i siedzą powoli mnie wkurzają, mam ochotę ich już wygonić :wściekła/y: Do tego dzisiejszy dzień strasznie mnie wymęczył, ciągle czułam mdłości i chyba mały tak mi się ułożył, że niedobrze mi przez calusieńki dzień było :-( Sprawdziłam robotę ulotkarzy, wszystko w porządku, teren zrobiony i wylądowaliśmy ze Zbysiem w Ikei to na schabowe zaszliśmy :tak:
W końcu mam Sony Xperię Z, kurde nie umiem go za bardzo obsługiwać i muszę się nauczyć, siedzę z instrukcją obsługi i patrzę co, jak i gdzie :-D:-D:-D
Muszę Was doczytać, a mdłości mam nadzieję w końcu mi przejdą :baffled:

Jolcia, powodzenia!

O matko, właśnie skończyłam robotę... Już mnie do szału ta książka doprowadzała. Wysyłam i idę spać.
Jutro zaczynam kolejną. Bagatela - 500 stron tekstu :/ Mam na to 3-4 tygodnie, ale mam nadzieję skończyć w 2-2,5, coby czasem nie urodzić w trakcie :p

Dobranoc!! :)

Jestem na chwilke....

Mamusia synka 3maj sie tam... moze rzeczywiscie cosnpoluzowalo odnkucniecia, jak mylamnostatnio wanne to sie az przestraszylam bo z kucania nie moglam sie podniesc, ale tez nie koniecznie... mam nadzieje, ze wytrzymasz jescze 3 tyg z nami...co my bez Ciebie zrobiny?! Zastanawialas sie?! Hihi.... a tak na powaznie mam nadzieje, ze sie to uspokoi ....

CondonpoloBych lwkarzy itp. Ja tu cholerka przy porodzie nie mam wyboru ... 1 na 4 ze bedzie moja gin.... w tym gabinecie I szpitalu jest jeden dziadek ginekolog I na niego nie chce trafic, mialam raz z nim wizyte I co???!!! Nawet nie zapytal sie jaknsie czuje....

Jolcia kciukasy zacisniete owocnego pisania.....

.....

Nie mam znowu siky dziewczyny...przepraszam doczytalam Was ale padam.... lapie mnien przeziebienie mam stan podgoraczkowy a do tego dzis spojenie mnie popoludniu wykonczylo nawet nie moge sie ruszyc z boku na bok.... jecze jak dziecko... ale coz tak bywa.... I mialam bol jak skurcz ale taki dlugi 3 razy mnie bolalo.... ale dziwne bo dlugo trwalo ... moze wzdecia czy cos.... jak dziewczyny w szpitalach????

Spijcie apokojnie I milego dnia Wam Zycze

Witam się z rana. Synuś nie dał mi pospać i wykopał mnie z łóżka a teraz sam śpi w najlepsze:happy2:.
Idę po herbatkę z cytrynka i sokiem malinowym bo u mnie -18 :szok:.

Dzien dobry!

susi kciuki za przeplywy&&&&&&

mamusia synka czekamy na wiesci mam nadzieje ze przetrwalas bez problemow noc:tak:

Ja juz sie wyspalam, dziecko moje takie jakies niewyrazne wiec zostawilam ja juz w domu czyli ma juz ferie i mozemy sobie spac :-)

milego dnia!

Hej, też już wstałam :tak:
Powiedzcie mi, czy jak zamawiacie coś z dostawą kurierem, to też kurier do was dzwoni od rana, że przyjdzie???? Normalnie budzik nastawiony na 7, bo mąż do pracy, a 7.01 telefon od kuriera, że będzie koło południa. Szkoda, że o 5 nie dzwoni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mamusia synka- daj znać co i jak z wami!

Ach i kończymy dzisiaj 32 tygodnie :-)

Ostatnia edycja:
Witam :tak:

Malpawzoo gratki pelnego tygodnia :tak:

A kurier też dzwoni ale zależy z jakiej firmy, ostatnio z GLS nie dzwonił:szok: ale żeby o 7...? Nie przypominam sobie, prędzej o 9...:dry:

Ciekawe jak tam Mamusia synka... :confused:Oby wszystko było ok. Jeszcze jej cały miesiąc został do porodu...

Marcia u nas ferie zaczynają się od 3 lutego więc też niedługo....:tak:

Dziś u mnie pokazywało -11...........:szok: i mały toczył ze mną wojne o kalesony ale ostatecznie ubrał...ale ile się przy tym nagadał:baffled:

Udanych wizyt dziewczyny i miłego dnia!!! :-):-):-)

reklama
Masiosia, odpoczywaj i zdrowiej szybko!

Kurier ostatnio właśnie nie dzwoni zazwyczaj :/ Albo dzwoni, że jest pod blokiem. I mnie to wkurza, bo potem jest problem, jak mnie nie ma w domu.

Ogarnęłam dzieci pokój rano i policzyłam, ile pudeł na zabawki potrzebujemy, bo jedziemy dziś do Ikei. Masakra, ile tego wyszło! Chyba połowę wywalę przy okazji...

Franek w narciarskich spodniach poszedł do przedszkola, bo wczoraj byli na ogrodzie i się łosie naparzali śnieżkami, tarzali się, ze zjeżdżalni zjeżdżali - potem kaloryferów brakło, żeby spodnie suszyć ;) Normalnie dziki gaj ;)

Mamusia, daj znać jak tylko będziesz mogła!

U mnie dziś wyjątkowy dzień, bo skończyłam 31 tc - ten, w którym się urodziłam :)

Do góry