AnetaNorwegia
Fanka BB :)
No u mnie tez wlasnie po wywolaniu ma byc ktg caly czas. No ale dali mi bezprzewodowe ze wszedzie moglam chodzic chyba bym nie wylezala tyle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi jak oksytocynę dali to lekarz kazał leżeć, bo KTG na stałe, ale dało się to załatwić usiadłam na piłce i kable sięgnęły;-) Odpiąć nie mogliAneta, ja miałam mieć tak z Anielą. Bo wyszedł przepis w moim szpitalu, że jak jest oksy podawane, to musi być w dokumentacji pełny zapis ktg. Ale na życzenie można było odpiąć. A że nic się z dzieckiem nie działo, to mi odpięli i pozwolili się ruszać i pójść pod prysznic. I dobrze, bo szybko poszło
Moje Robaki już na autostradzie, więc do godziny powinni być
A ja szybko ogarniam bibliografię do artykułów, bo dostałam 3 do zrobienia na czwartek i muszę się wyrobić, a mam jeszcze jeden zaległy...