Carri – córcia mało mówi ale na pewno dużo rozumie - od razu w takiej sytuacji jak opisujesz z córką tłumaczyłabym ciągle i na bieżąco , że tak nie wolno albo tak można , wchodząc między dzieci – A rodzice pozostałych tez powinni reagować jak Twojej zabawki zabierają !!!
Aneta – anielskiej cierpliwości Ci życzę w weekendy kiedy macie chłopców u siebie i dalszej postawy takiej jak masz na chwilę obecną – czy matka tych chłopców no Norweżka??
Mamusia synka – mamę bym zawołała tego chłopca i pokazała co zrobił i zwróciła po prostu uwagę, że jeśli chce przychodzić i bawić się z Twoim Julkiem to pewne zasady dobrego zachowania powinien znać
Katrine – mam nadzieję, że z siostrą wszystko w porządku i jest pod dobra opieką mimo , że w szpitalu, ja przy takim ciśnieniu dopegyt biorę od początku ciąży – to chyba jeden z delikatniejszych leków (Koreczek ostatnio też bierze z tego co pamiętam )
Masiosia – czekaj cierpliwie może Ci tą Geslerową przywiezie ten cwaniaczek i wtedy Ci reklamę dużą zrobi. W Litworowym Stawie też byliśmy – jedzenie świetne
Juszka – gratki 30 tygodnia i no fajnie, że rodzice mimo trudnej sytuacji jakoś Wam pomagają to zawsze taki miły gest
Marcia – miłego urządzania pokoiku
Jolcia – ja tez mam problem z wózkiem !! Jak mija kolejny dzień diety??
Munius – ja miałam projektor i teraz do mnie wróci ale nie z karuzelką tylko osobno sam projektor mieliśmy– wyświetlało na suficie wieczorem wzorki , chmurki postacie z Kubusia Puchatka i leciała spokojna melodyjka – wieczorem to ustawialiśmy dla małej i chyba się jej podobało i uspakajało. Ta kartę kupujesz za 30zł. – spr. w necie ja ją kupowałam rok temu – mój m mówi , że net hula bardzo szybko i bez problemów. Już wielu osobom polecaliśmy i wszyscy zadowoleni. Karty wysyłane są z Warszawy więc możesz sobie sama pewnie odebrać na miejscu. Tylko nie wiemy do kiedy te karty są ważne czy do tego roku czy przyszłego ?? A tego sklepu z kiełbaskami i wędliną u nas w mieście tez nie ma tylko tam w tej restauracji był a u Jaspis w mieście chyba jest był bo wspominała. Doczytałam , że w Białce na nartach też byłaś – może kiedyś uda nam się spotkać ??
Secreto – też byliśmy w termach w Białce ale na przełomie luty/marzec zeszłego roku jak na nartach – więc nawet nie myśleliśmy , że nas zeszły rok taka niespodzianka w postaci maluszka zaskoczy . Przodowniczko gratki 34 tygodnia !!!!
Agnis – gratki kolejnego tygodnia i najlepszego dla Kacpra
Jeśli chodzi o kwas foliowy to też brałam na początku ciąży i przestałam jak lekarz mi kazał a jak wychodziłam ze szpitala to położna powiedziała, że dobrze by było gdybym jeszcze trochę połykała i teraz biorę cały czas jeszcze.
Kasiakl – ja 13 dostałam (tylko ja mam w innym terminie) i za czas jak byłam na zwolnieniu inaczej się po prostu nalicza. Moja też wyje u siebie w pokoju jak śpiewa – drzwi zamknięte ale słychać jak wymyśla i tańce wygi bańce przez szybę w drzwiach widać. Super wieści z wizyty
Mamatek – lepszego samopoczucia i lepszych wyników
Mrówkaa – odpoczywaj i jakby coś się działo niezwłocznie do szpitala jedź
My wczoraj byliśmy w kinie na Wilk z Wall Street – powiem , że bardzo dobry film i o dziwo wytrzymałam 3 h w fotelu kinowym. Jak wróciliśmy do siebie ( kino 40km od nas) to m mówi, żeby zjadłby coś ‘niedobrego’ i pojechaliśmy i zamówiliśmy pizzę ( muniuś do Ciebie piszę bo Ty też wczoraj miałaś smaka i to o podobnej godzinie co my). Dzisiaj leniwie , zaraz ruszamy na obiad do teściów i córcię zabrać – bo ona wczoraj tam została jak my do kina jechaliśmy
Miłego popołudnia życzę