reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
i ja się witam noworocznie i jeszcze raz życzę wszystkiego naaajlepszego!:-) przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania i zdrowych maluszków, bo to teraz najważniejsze:tak:

ja dziś jakaś zamulona, nie wiem czemu... może jutro będzie lepiej;-)

super są te zestawy w h&m, ja będę we wtorek to może coś popatrzę, choć tyle mamy już tych ubranek, że nie wiem czy jest nam coś więcej potrzebne w małych rozmiarach.. ale ciężko się powstrzymać jak się widzi takie słodkie, małe ciuszki:tak:

Aneta - Michelle wie co robi, Kubuś po prostu musiał wziąć kąpiel po sylwestrze:-D

Miłego wieczoru dziewczyny!

Aneta – jeden zestaw w te czy we wte to nie ma różnicy, hehe ja sobie tak tłumaczę, ja też już mam tyle tych rzeczy…masakra - muszę dokupić jeszcze tylko skarpetki. Żadnego zdjęcia nie widzę :no:

Jagna - to Celinka nie tknie dżemu nic a nic? :dry:

Kamaa – mój też dziś coś mało się rusza, ale myślę, że nie ma się co obawiać, bo mi ginka mówiła, że będą takie dni, tak więc spokojnie, nie denerwuj się :tak:
Monisia - zamówiłam te foremki na rurki, jak tylko przyjdą pocztą to wezmę się za nie :-)

Witam sie wieczornie!

ja coraz czesciej mam jakies problemy jelitowe tzn cos ala kolka jelitowa czuje sie jak slonica....

ogladalyscie wydarzenia...gdzies tam w Polsce dziewczyna w 9 mc zostala potracona przez samochod nie dali rady jej uratowac , zrobili cesarke i dzidzia w stanie krytycznym ale laska miala 2 promile we krwi:no:

Ostatnia edycja:
Munius ja tez skarpetki potrzebuje :tak: i i rajtuzki jeszcze.
Michelle kupowalam kilka na allegro takie ze wzorem na pupie po ok8zl za sztuke i nie polecam... 3-4 prania i wygladaja okropnie. Za to z Woli sa super :tak: jedne ma takie w ktorych smiga juz pol roku!!!! Nie wiem jak to mozliwe bo maja rozmiar 68 jak dobrze pamietam ale jakos rosna razem z nia :tak: :D i wygladaja jak niedawno kupione a miala na sobie z 20 razy zalozone napewno

Monisia0605 no to gratuluje zadnej pobudki w nocy, moze i ta noc bedzie tez taka :)

Anetko dobrze ze skurcze cichna , fajnie tez ze sylwestra mialas udanego :) Oj to ty sie szykujesz juz konkretnie z tymi ciuszkami :)
Ty szalejesz z zakupami :) Body sliczne
Hehe jak Twoja coreczka dba o swoje zabawki :) Kapiel to podsatwa :))

Monius powiem ci ze tez mnie zaskoczyly petardy z bloku, ludzie w tym roku zaszaleli ja bylam pod wrazeniem

Jagna sliczny ten torcik z recznikow no i wszystkiego naj dla dziadka

Kainkas trzyma kciuki za wizyte jutro :) Mam nadzieje ze sie juz uspokoilas :)

Kamma szalal w sywestra twoj synus wiec daj mu dzis dychnac , moze ma kaca i spinka :))

Marcia30 ogladalam wiadomosci , masakra jak mozna byc w 9 miesiacu ciazy i miec 2 promile !!

Ech ja dziś nic nie spalam , a tak mnie lamalo teraz mysle co zjeść na kolacje , a ze mam ochote zjeść konia z kopytami będę miała trudny wybor :-):-):-) Jutro krzywa wiec chce zjeść cos konkretnego żeby wytrzymać te godziny bez jedzenia :cool2:

witajcie w Nowym Roku:)

Na pewno Was nie doczytam... czytałam Was na fb, i tam też pisałam co u mnie... czyli cukrzyca ciążowa :( , nadal śpiąco się czuję mimo stosowania diety... ale niekoniecznie ten cukier może być powodem tego mojego śpiącego samopoczucia...
Dziękuję Wam za wsparcie!
wiem, że to niby tylko 2,5 miesiaca tej diety, ale same wiecie jak to jest w ciąży z różnymi zachciankami.... dziś chodzi za mną sernik z powidłem... a tu dupka... ciemne pieczywo mogę zjeść:| to główny składnik tej diety. Zabawy z ważeniem wszystkiego... jedynie bez ograniczeń mogę jeść wybrane warzywa... W piątek mam diabetologa i jakieś szkolenia i może już coś więcej będę wiedzieć... bo na ten czas mam tylko informacje od Pani która pracuje tam w poradni i z jej pomocą udało się nam termin załatwić na piątek bo tak to terminy pod koniec stycznia, ale ze względu na ten mój wysoki wynik 10,13 (od 11 zaczyna się cukrzyca normalna) lekarz zgodził się przyjąć mnie w piątek.
A tak w ogóle to jest ktoś jeszcze tutaj u nas z cukrzycą?
Zmykam na drugą kolację.

Sorki, że tak tylko o sobie pisałam, ale trochę mnie ta cukrzyca przeraża.... bez słodkości tyle czasu...

Życzę Wam w tym Nowym Roku wszelkiej pomyślności i lekkich porodów :)
jak nie zasnę to może jeszcze się odezwę :)

reklama
Małpawzoo ja bym bała sie ze jest tak samo niestabliny jak laret jak dziecko śpi i jest tyłem do ciebie to leci mały mi budował w wózku i wózek leciał musiałam go trzymać a mają bardzo podobne stelaże oczywiście mowie o spacerowce.
A tak wogóle to szczęśliwego nowego roku :)
A ja kupiłam picoloo za 4.90 z 2 tygodnie przed sylwestrem :)
Igem dobrze że w domku dbaj o siebie. Ja cały weekend spędziłam w Poznaniu a może bardziej e Ikea i 23 w domu rzeczy upychałam. Jeszcze miesiac i do nowego mieszkanka :)
Marcia mam taką samą poduszkę i pościel też :)

Do góry