Kamaa ja dziś też taka śpiąca chodziłam ale po obiedzie przy stole prawie zasnęłam więc się położyć musiałam i spałam dwie godziny:-) i dobrze mi ten sen zrobił
co do lekarza to nie wiem... będę dzwonić jeszcze do polmedu może mój drugi lekarz będzie przyjmować wcześniej, ale jego grafik będzie początkiem stycznia... no bo do 20 to trochę mi długo czekać, zważywszy, że byłam początkiem grudnia.
Też się nie mogę doczekać marca, a co za tym idzie AMELKI!!!
secreto 68 to chyba taki rozmiar na 3-6 msc więc już jakieś lżejsze ubranka wtedy będzie się ubierać.
Carri to lody? ale zrobiłaś smaka...na lody z owocami i bitą śmietanką, gdzie ja takie u mnie kupie?
Wiecie co zrobiłam....jak wysyłałam kartki na święta to w dwóch nie napisałam odbiorcy
i kartki się wróciły... hehehe
Zgaga też mnie męczy.... okropności i jeszcze po tych pomarańczach to bardziej... ale mam nadzieję, że jak brzuszek troszkę opadnie to i zgaga minie!
U mnie z brzuchem ok nie twardniej i nic się tam nie dzieje.... jedynie co to faluje jak oszalały
i mam nadzieję, że nie urodzę jakoś dużo wcześniej bo mam obronę pracy dyplomowej końcem lutego.