muniuś śliczny ten zestaw obiadowy!!!
mamusia synka oj też należysz do tych co maja superfajnie wku....tesciowe...nie daj się! niestety przykre jest to co wyprawia Twoja teściowa (wiec oskonale co czujesz) ale nic na to nie poradzisz...ech... i niepokojący ten Twój ból w nocy jak na @... trzymaj sie!
AnetaNorwegia myślę że wątek super!! Ja napewno dodam zdjęcia, jak kupumy łóżeczko. Już zauważasz czym Cie smyra mały?
ja nie rozpoznaje... może dlatego że Leoś elikatny jest dla mnie na razie
Igem trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze, żeby jedynymi zaleceniami był odpoczynek!
Koreczek mi tak piersi wygladaja...mam nadzieje, ze brzuch mi ocaleje...Co do coli - moze "świąteczne danie"
Malpawzoo, AnetaNorwegia i Koreczek gratulacje kolejnych tygodni :-)
Ewula_m też mam ten krem ale na razie mi nie bledną te rozstępy :-(
Jagna25 ja tez mam ostatnio takie napady osłabnięcia :-(masakra
ale fajne te zestawy orzechów! Zdrówka dla Celinki!
Agnis83 ja też już na nic w domu patrzec nie moge
chce pizze albo kebaba na obiad!
Dobrze ze zadzwonilas do swojej doktorki, pojdziesz prze impreza sylewstrową i się uspokoisz
marcia30 ale Ci chłopak rośnie :-)
kainkas katar już zwalczyłam..lykalam ten prenatan grip i do nosa psikalam sobie disnemarem. Plus lezenie plckiem 2dni ijakos mi przeszlo cale szczescie. Także i za Ciebie trzymam kciuki żeby szybko przeszlo.
jaspis ja myślę, że naszym maluchom świateczne objadanie się pasowało, dlatego takie rozbrykane sie zrobily
Jolcia_ ale Cie zrobil Twoj gin... i kiedy idziesz na wizyte w końcu? 20 stycznia to troche duzy odstep czasu
kasiulekk ja jeszcze nie kupilam rożkow...ale chyba po jednym kupie: usztywniany i zwykly.
secreto ja dostalam kilka ubranek wlasnie tych większych ale sama też zaczynam takie kupowac. Ostatnio spodenki sztruksowe kupilam
Carri to odpoczywaj dużo.
Zresztą dziewczyny takie rewelacje jak napiecia brzucha już coraz częściej nas czekaja...już coraz bliżej przywitania naszych maluszków. Ja się już doczekać nie mogę, ale niech maluch jeszcze poczeka kilka tygodni :-)
A ja dzisiaj zajrzałam do komisu dziecięcego. I dorwałam kombinezonik z takiego fajnego materialu, jakby welurku czy coś! Sliczny! za 15 zl. Jak wypiore i wysurze to zrobie zdjęcie i się pochwale
Chcialam pisac, że mnie zgaga malo kiedy lapie...ale wlasnie tak mi sie cofnelo ze az sie zakrzusiłam
ohyda
a mąż chciał mi buziaka sprzedać...odgoniłam go...ide chyba spac....