Witajcie
A Wy od rana produkujecie.... ja się wyspałam do 9:20 :-) choć trudno to nazwać wyspaniem bo znowu 4 razy w nocy do toalety biegam :|
Koreczek mi też w ostatnich dniach brzuszek jakiś taki większy się zrobił.... ale na szczęście bez rozstępów i nie swędzi... a co do znikania to wydaję mi się, że one tak po prostu nie znikają... chyba staną się jaśniejsze, ale nie znikną.... Gratulacje 30!
Marcia super wieści z wizyty
Malpawzoo my jeszcze nic dla Amelki nie mamy... już bym chciała jakieś zakupy robić.... no ale była budowa domu i na tym skupiliśmy się ale po nowym roku planujemy zakupy. Gratuluje 29!
Mamusia synka nie ma co się wykłócać o teściową... przykre, że ona tak traktuje Ciebie ale są ludzie którym już nic nie pomoże, ale rozumiem Cię, najlepiej porozmawiajcie na spokojnie... co do bólu brzucha nie pomogę, u mnie też często się pojawiają te plamki i już od dość dawna, ale lekarz mówił, że to normalne i nie ma co się tym przejmować
Igem daj znać co u Ciebie.
Zgaga widzę nas męczy... najgorzej jest jak w nocy mnie budzi to palenie w przełyku.... eh.... zawsze jak ją mam to mi się przypomina tekst Smolenia, o ten: "
Oż ty cholero jasna, ty zgago pieruńska, by cię szlag trafił! Musiałaś się ujawniać? Musiałaś? Oż, taki karabin mi zabrali. Ile to by spraw rozwiązało. A co ja mam tymi kulkami rzucać teraz? Kulomiot jestem czy co? A dziadkowi granat też wzięli. A nie wiem czemu… on był tylko zaczepny. Dziadek rzucał i od razu wiedział, jakie wojsko idzie. A teraz kto mu powie? Wszystko tajemnica"
Zmykam do pracowni bo mam do zrobienia parę bransoletek na sylwestra
miłego dnia życzę
buziolki