reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis tearz mam poczucie ze jade tam czy nie jade to i tak mam swieta z banki bo mi krwi napsuje babsko :-(
chlopaki jadą za pol godzinki bedą :-) ale musze od razu przyatakowac mojego bo juz mu stara na pewno makaronu na uszy nawineła ze ja be i fe, no nic utwierdziłam sie w przekonaniu ze tam nie jezdze- do odwołania! dobrze ze ona jest niemobilna i tez nie przyjedzie :-)

reklama
witajcie na wieczór..

mam problem.. boli mnie brzuch u dołu, kręgosłup też a jak wstanę to zaraz nacisk i muszę siku.. wziełam nospę 10 min temu leże od przeszło godziny większej poprawy nie zauważyłam a mały wierci się strasznie.. nie wiem co robic nie mam kontaktu z lekarzem mam sie zgłosić 2 stycznia na wizytę, nie wiem czy to panika czy może coś nie tak.. teściowa mówi, że mam jechac na pogotowie.. co robić?

może macie podobnie
?

czy to ma związek ze skracaniem sie szyjki wcześniej tak nie miałam..?!

witajcie na wieczór..

mam problem.. boli mnie brzuch u dołu, kręgosłup też a jak wstanę to zaraz nacisk i muszę siku.. wziełam nospę 10 min temu leże od przeszło godziny większej poprawy nie zauważyłam a mały wierci się strasznie.. nie wiem co robic nie mam kontaktu z lekarzem mam sie zgłosić 2 stycznia na wizytę, nie wiem czy to panika czy może coś nie tak.. teściowa mówi, że mam jechac na pogotowie.. co robić?

może macie podobnie
?

czy to ma związek ze skracaniem sie szyjki wcześniej tak nie miałam..?!

Jak przejrzysz pare stron wstecz to poczytasz co mi się dzialo w Wigilie...
Mialam takie uczucie temponu w pochwie. Tez tak masz?
A oprócz nospy weź 2 tabletki z magnezem.
A co ile minut masz skurcze? (napięty brzuch lub bole przypominające bóle miesiączkowe)?

Dużo leż, wsadź poduszkę sobie pod pupę i wstawaj tylko na siku. I pod przykryciem.

Jak przejrzysz pare stron wstecz to poczytasz co mi się dzialo w Wigilie...
Mialam takie uczucie temponu w pochwie. Tez tak masz?
A oprócz nospy weź 2 tabletki z magnezem.
A co ile minut masz skurcze? (napięty brzuch lub bole przypominające bóle miesiączkowe)?

Dużo leż, wsadź poduszkę sobie pod pupę i wstawaj tylko na siku. I pod przykryciem.

biore magnez codziennie napięty brzuch mam jakby cały czas taki jakby twardszy... i do tego takie bóle przypominające miesiączkowe co kilkanaście minut moze nie za mocne ale jadnak po prawej i lewej stronie czasem tylko po jednej czasem tylko po drugiej.. yhh nie wiem nie miałam tak wczesniej a mały się tak wypina do tego i kopie..

wzdęcia to chyba nie są odbija mi się, niecałą godzinę temu byłam na kibelku.. ahh nie wiem juz nic z tego..

Mi ginka przez tel mowila 2 dni temu ze jak te skurcze beda co 10-15min to mam jechac spakowana do szpitala. Bo na pewno mnie zostawia. Moze lepiej jedz?

przejadę się.. ale nie mam nic przygotowanego... oby to tylko nic poważnego... brzuchol twardy..

spokojnego wieczorku Wam chociaż życzę papa

Igem daj znac co z tego wyniknie! Trzymamy kciuki.

Dziewczyny ja cos czuje ze niedlugo co druga z nas bedzie miala tego typu problemy.. Zbliza sie porod wielkimi krokami a my na ostatnich nogach..

witam się poświątecznie :)
Troszkę podczytałam co tam u Was w święta się działo.... u mnie spokojnie praktycznie w domu u jednej lub u drugiej Mamy:) nie przejadłam się za bardzo bo jakoś apetytu nie mam... i jakoś mi się ciężko zrobiło i wydaje mi się, że brzuszek mam jakiś taki jakby większy.... Amelka tańczy jak szalona... szkoda, że nie zmysłową rumbę lubi tańczyć a jakieś skoczne quickstep'y i jiva;)
Zmykam spać bo zmęczona jestem.
Pozdrawiam niebiesko :)

Igem trzymam kciuki za Was!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mamusia synka co za wredna baba z tesciowej :tak: jak ja sie ciesze ze z moja nie mam kontaktu.

Igem trzymam kciuki zeby bylo ok!

Zalozylam nowy temat Pokoik/kąciki naszych maluszków :)
Ma juz ktoras z Was cos gotowe?? U mnie poki co stoi zlozone lozeczko :D

Do góry