reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Igem trzymaj się i daj znać co i jak. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Agnis to fakt coraz częściej któraś z nas ma różne dolegliwości... Czas chyba mieć już przygotowaną torbę...

Spadam spać jutro z rana jadę na morfologię... Brrr nie lubię nie lubię :(

Dobrej nocy dziewczyny

Agnis ja bede przegladac ciuszki i prac po nowym roku :) wlasnie probuje Wam nagrac nozke Dominique :D ale jak tylko zaczynam nagrywac to przestaje :( tym razem nie stopka tylko cala nozka przesuwa po brzuszku :D

Mamusia – mistrzostwo świata ten serial! :tak:Obejrzałam pierwszy i drugi odcinek, zgaga na chwilę przyszła, ale pozbyłam się jej o dziwo szklanką mleka i owocami (jabłkami i bananami, które zwykle ją wywołują!)…a trzy dni ciszy było, ale pół godziny i poszła sobie hehe w pole :-p Najbardziej podoba mi się ta rekonstrukcja od plemnika po płód, to jak powstaje krok po kroku i ten śmieszny ogonek, który potem zamienia się w kość ogonową…o to aaa.jpg

Jutro dokończę trzeci odcinek…kurcze, tyle rzeczy się dowiedziałam :szok:

Jagna – zdróweczka dla Celinki, uściski i całuski od ciotki :* :tak:

Igem – powodzenia i trzymam &&& by wszystko było dobrze!
Anetka - spróbuj nagrać i koniecznie pokaż nam tu! :-D

Gotowe na wszystko lecę oglądać ;-)

Załączniki

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 33
Wlasnie Was doczytalam.... pisalam na fb.... swieta ok.... w wigilie troszke gorzej..... troszke pewne osoby napsoly mi krwi...ale .minimalnie a ja zamoast olac to sie przejmowalam....
Jestem w Wisconisn Dells, to takie miasteczko z parkami wodnymi I innymi atrakcjami.... jestemsmy z tesciem..... zlapalam nerwa jak jechalismy bo on chcial po drodze jakies 40 km do motelu stanac I pojezdzic na nartach z m, a ja mialam zJulkiem zostac na dole I poczekac.... ok...nie ma problemu ale Julek zyl caly czas basenami I od 6 rano czekal az bedzieny na miejscu, bo tesc mu powiedIal, ze zjezdzalnie itp w srodku....a tu jeden basen I jacuzzi. ...nieoddzywalam sie nic....jutro zawioza nas do takiego wielkiego osrodka a oni na narty..... mialam dzis tel ginki, ze mam podniesiony cukier I musi mnie wyslac na glukoze na 3 h..... nie wiem co myslec, nie chce sie denerwowac....co ma byc toni tak bedzie a ja nie mam na to wplywu, tak????

Mamy super nocleg tzn....strasznie polskie klimaty....I widok na jezioro...ale niestwty jeden lod....w wakacje musi tu byc super..... juz ciemno jest wiec pewnie lada chwila przyjada I pojedzimy cos zjesc.... zostajemy do niedzieli....

Mamusiu synka I jak z m?? Rozumiem Cie w 100 %. ... nie daj sie jej.....

Hej dziewczyny

Poddaje się i nie będę czytać tych zaległości, za dużo tego jest. Wiem, że Agnis i Igem miały jakieś historie: trzymajcie się i kontrolujcie sprawę, będzie dobrze!

Mi jakoś brzuch tak nagle większy się zrobił i swedzi a te rozstepy, to jakby ktoś mnie nożem pochlastal,oby po porodzie same mi zeszły.

Lena mi właśnie w brzuchu szaleje, rozpycha się bardzo, czasem aż zaboli. 3 stycznia idę na wizytę. Trochę się martwię szyjka, jakieś takie przeczucie ciągle mam i nie daje mi to spokoju, jeszcze to bolace spojenie....

Dzisiaj 30 tc!

reklama
Dzien dobry!

ja dzisiaj na 9 do doktorka i zobacze Krystianka caly miesiac go nie widzialam to chyba rekord :-)

koreczek rozstepy nie znikaja zmieniaja tylko swoja barwe, ja po Patrycji mam straszny brzuch...

igem jak tam kochana, daj znac....
uciekam sie po malu szykowac na wizyte , odezwe sie pozniej..

Do góry