reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
No niestety one z czasem bledna i wtedy staja sie mniej widoczne , gdzies czytalam ze poki nie zbledna to mozna probowac cos z nimi zrobic tu wlasnie bio oil ma niby takie wlasciwosci ale w moim przypadku sie smieje ze mam brzuch jakby fredi cruger przejechal mi po brzuchu

Sprawdz w rosmanie bo tam byl tanszy niz np w aptece...
zaczelam sie denerwowac ....ciekawe czy zbada szyjke tak troche glupio sie upominac zeby sprawdzil szyjke nie ?

Mi się po porodzie zrobiły rozstępy na piersiach, ale wszystko ładnie zeszło. Tylko, że od razu smarowałam kremem na istniejące - pharmaceris, no i ta skóra już dalej się nie rozciągała, to pewnie też ma znaczenie.

Teściowa jak zwykle wcisnęła nam wałówę, ale zapomniała o bigosie i jak jej powiedziałam wychodząc, to się załamała :p ale żeśmy nie chcieli, ja ochoty nie mam, a mąż i owszem, ale jego zgaga pali po takich rzeczach, więc też odpuszcza.

Marcia, ja będę się upominać o szyjke, to nic niezrecznego, po prostu się martwisz.

Mnie wczoraj zgaga męczyła. U siebie barszcz miałam taki spokojny i stonowany, a wczoraj u rodzinki to sam ocet, brzuch rozbolal i nie zjadlam nawet do końca.

Igem, Agnis trzymajcie się.
Marcia ja bym się upomniała. &&&& za wizytę

Ja dziwny przypadek miałam w Wigilię, nagle zrobiło mi się mega słabo. Napiłam się wody i wyszłam z kuchni, posiedziałam chwilkę w pokoju, zarządziłam mojemu tacie w co ma ubrać Celinkę i wróciłam zwolnic mamę od kuchenki i wziąć nospę z magnezem. Niby się nie przemęczałam, bo siedziałam głownie, jadłam co chciałam (nawet mięsko, bo tak ładnie pachniało). Mama mnie tak pilnowała, że nawet bym nie była w stanie się przemęczyć;-)
Na 10:30 do pediatry. Mała kaszle jak szalona (raz na mokro, raz na sucho:eek:), niby ma tylko stan podgorączkowy 37,5. Ale kaszel zaczął się w poniedziałek, domowe sposoby nie pomagają.

Witam po świętach :)
niestety chyba Was nie doczytam co tam pisałyście przez te 3 dni..
mam nadzieję,że wybaczycie.

Święta minęły spokojnie, bez wiekszych komplikacji, czasem brzuch pobolewal i zgaga mnie męczyla ale jakoś dałam radę.
Też się cieszę że juz po świetach, a tyle jedzenia zostało ze masakra:p
Kto to zje;) hehe
Mam nadzieję,że u Was wszystko w porządku.

Pozdrawiam :))
i trzymam kciuki za wizyty, jeśli jakieś dziś są :)

reklama
Do góry