reklama
No niestety one z czasem bledna i wtedy staja sie mniej widoczne , gdzies czytalam ze poki nie zbledna to mozna probowac cos z nimi zrobic tu wlasnie bio oil ma niby takie wlasciwosci ale w moim przypadku sie smieje ze mam brzuch jakby fredi cruger przejechal mi po brzuchu
Mi się po porodzie zrobiły rozstępy na piersiach, ale wszystko ładnie zeszło. Tylko, że od razu smarowałam kremem na istniejące - pharmaceris, no i ta skóra już dalej się nie rozciągała, to pewnie też ma znaczenie.
Teściowa jak zwykle wcisnęła nam wałówę, ale zapomniała o bigosie i jak jej powiedziałam wychodząc, to się załamała ale żeśmy nie chcieli, ja ochoty nie mam, a mąż i owszem, ale jego zgaga pali po takich rzeczach, więc też odpuszcza.
Teściowa jak zwykle wcisnęła nam wałówę, ale zapomniała o bigosie i jak jej powiedziałam wychodząc, to się załamała ale żeśmy nie chcieli, ja ochoty nie mam, a mąż i owszem, ale jego zgaga pali po takich rzeczach, więc też odpuszcza.
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Hej:-)
Zagladam jednym okiem z pod kołdry :-)
Juz mi sie chce kawy no i siku :-) standardowo :-)
U mnie lepiej:-)
Marcia kciuki za wizyte :-)
Malpa w zoo gratki 29 :-)
Zagladam jednym okiem z pod kołdry :-)
Juz mi sie chce kawy no i siku :-) standardowo :-)
U mnie lepiej:-)
Marcia kciuki za wizyte :-)
Malpa w zoo gratki 29 :-)
Marcia, ja będę się upominać o szyjke, to nic niezrecznego, po prostu się martwisz.
Mnie wczoraj zgaga męczyła. U siebie barszcz miałam taki spokojny i stonowany, a wczoraj u rodzinki to sam ocet, brzuch rozbolal i nie zjadlam nawet do końca.
Mnie wczoraj zgaga męczyła. U siebie barszcz miałam taki spokojny i stonowany, a wczoraj u rodzinki to sam ocet, brzuch rozbolal i nie zjadlam nawet do końca.
Igem, Agnis trzymajcie się.
Marcia ja bym się upomniała. &&&& za wizytę
Ja dziwny przypadek miałam w Wigilię, nagle zrobiło mi się mega słabo. Napiłam się wody i wyszłam z kuchni, posiedziałam chwilkę w pokoju, zarządziłam mojemu tacie w co ma ubrać Celinkę i wróciłam zwolnic mamę od kuchenki i wziąć nospę z magnezem. Niby się nie przemęczałam, bo siedziałam głownie, jadłam co chciałam (nawet mięsko, bo tak ładnie pachniało). Mama mnie tak pilnowała, że nawet bym nie była w stanie się przemęczyć;-)
Na 10:30 do pediatry. Mała kaszle jak szalona (raz na mokro, raz na sucho), niby ma tylko stan podgorączkowy 37,5. Ale kaszel zaczął się w poniedziałek, domowe sposoby nie pomagają.
Marcia ja bym się upomniała. &&&& za wizytę
Ja dziwny przypadek miałam w Wigilię, nagle zrobiło mi się mega słabo. Napiłam się wody i wyszłam z kuchni, posiedziałam chwilkę w pokoju, zarządziłam mojemu tacie w co ma ubrać Celinkę i wróciłam zwolnic mamę od kuchenki i wziąć nospę z magnezem. Niby się nie przemęczałam, bo siedziałam głownie, jadłam co chciałam (nawet mięsko, bo tak ładnie pachniało). Mama mnie tak pilnowała, że nawet bym nie była w stanie się przemęczyć;-)
Na 10:30 do pediatry. Mała kaszle jak szalona (raz na mokro, raz na sucho), niby ma tylko stan podgorączkowy 37,5. Ale kaszel zaczął się w poniedziałek, domowe sposoby nie pomagają.
nieznajoma1991
Fanka BB :)
Witam po świętach
niestety chyba Was nie doczytam co tam pisałyście przez te 3 dni..
mam nadzieję,że wybaczycie.
Święta minęły spokojnie, bez wiekszych komplikacji, czasem brzuch pobolewal i zgaga mnie męczyla ale jakoś dałam radę.
Też się cieszę że juz po świetach, a tyle jedzenia zostało ze masakra
Kto to zje hehe
Mam nadzieję,że u Was wszystko w porządku.
Pozdrawiam )
i trzymam kciuki za wizyty, jeśli jakieś dziś są
niestety chyba Was nie doczytam co tam pisałyście przez te 3 dni..
mam nadzieję,że wybaczycie.
Święta minęły spokojnie, bez wiekszych komplikacji, czasem brzuch pobolewal i zgaga mnie męczyla ale jakoś dałam radę.
Też się cieszę że juz po świetach, a tyle jedzenia zostało ze masakra
Kto to zje hehe
Mam nadzieję,że u Was wszystko w porządku.
Pozdrawiam )
i trzymam kciuki za wizyty, jeśli jakieś dziś są
reklama
nieznajoma1991
Fanka BB :)
teraz troche zerkłam na to co pisałyście..
Igem trzymaj sie, mam nadzieje ze wszystko jest ok? daj znac co i jak.
Agnis a u Ciebie jak tam lepiej?
odpoczywajcie wszystkie !!
Igem trzymaj sie, mam nadzieje ze wszystko jest ok? daj znac co i jak.
Agnis a u Ciebie jak tam lepiej?
odpoczywajcie wszystkie !!
Podziel się: