reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

kasiulekk, koreczek - gratki wiyty!
secreto- ale chyba ten pas nie do podtrzymania brzuszka chcesz? ja takie uzywalam w 1 ciazy i to duzo bo dlugo nie mialam spodni ciazowych tylko w zywklych chodzilam ale rozpietych no i przykrywalam to takim pasem, pozniej sie psrawdzil tez do krotszych bluzek
ewa - ja tez nie licze na spektaularny wsytep ale panie wychowawczynie tak;-)
alesia- teraz to raczej bedzie zabawa i obeznanie wiec raczej nie ale za rok jak juz bedzie wiecej kumac itd to pewnie z instruktorem bo moj jedzi na snowboardzie a ja dopiero sama sie uczylam a nie chcielibysmy malej zaszczepic zlych nawykow czy ja zniechecic; podobnie z plywaniem teraz to taka zabawa my obydwoje z M umiemy plywac ale nie na tyle zeby nauczyc prawidlowo wiec jak juz bedzie sie sama utzrymywac to pewnie instruktor co by ja techniki dobrej nauczyl ale to jeszcze za mala jest - twoj tata chyba wuefista/instruktorem plywania jest? dobrze kojarze?

kurcze musze sie jutro na ta glukoze wybrac a najpozniej w poniedzialek bo we wtorek wizyta

reklama
Koreczek trzymaj się... ja właśnie teraz tych poślizgów się boję...ja zawsze ciamajda byłam a teraz dodatkowo taka nieporadna jestem i strasznie sie boje chodzic jak slisko jest :-(

Juszka1988 to trzymam kciuki, żeby wyniki były dobre:tak:

Marcia30 wiercipięty te nasze maluchy i tyle :-D obracają się i obracają...i stresują nas jak słobo je czujemy..:zawstydzona/y:

mamusia synka jakieś grypowe masz te objawy :-( więc wyleż się porządnie!

malpawzoo
gratuluję kolejnego tygodnia :biggrin2:

Ewa86 masakra z tym laryngologiem :wściekła/y:

Josek też uważaj na siebie!!! i nie martw sie na zapas swoim maleństwem. Bedzie dobrze!!! No mi powiedział doktorek wczoraj,że wyglada maly na 27 i pół tyg i waży 1040g, więc u Ciebie mysle ze waga jest prawidlowa, zresztą jak mi też kiedys doktorek powiedzial, dzieci to nie lalki i kazde jest inne.

Secreto ja sobie wlasnie chyba nawet u tego sprzedawcy zamówiłam dwa. I się przydały. Fajnie się układaja i ocieplają brzuszek. Zakrywają rozpięty rozporek w spódniczce :-D

Kasiulekk to pannica Ci rośnie :tak:

No a ja byłam w lumpie...i nie moglam sie powsrzymać no!!!:

P1030453.jpg

Dresik ma sówki!!! I całość kosztowałą mnie niecale 3,50zl...:zawstydzona/y:

Załączniki

• P1030453.jpg
    P1030453.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 32
alesia kotke napewno wysterelizuje, zreszta ona juz miała zabieg umawiany dwa razy i jej sie upikło bo raz lekarz nie mógł a przy drugim terminie ja w październiku wyladowałam w szpitalu a maż nie ma do tego głowy. Zaraz po nowym roku pójdzie na zabieg.

Ech no z rodzina tak jest, ale dokładnie tak jak piszecie niechse mówia , że egoistka jestem teraz liczymy sie my.
Poczytałam o tej hypotrofii płodu choc lekarz kazał nic w internecie nie czytać i sie nie nakrecac. nie nakreciłam sie i uważam , że unas jest wszystko dobrze i już !!!

Dziewczyny uwazajcie na siebie!
Koreczek ciesze się że wszystko dobrze!:-)
Josek bidulko, dobrze że nic sie dzidzi nie stało no i że Ty jesteś w jednym kawałku;-) I nic się nie martw tą wielkością, ja tam już ufam tylko mojej gin bo po prenatalnym w sumie bez potrzeby bym miała amniopunkcję przez te torbiele w głowce małego a mineło trochę czasu i śladu po nich nie ma, nawet nie chce myśleć co by było gdybym się wybrała na ta amniopunkcję... więc u Ciebie też będzie wszystko dobrze,zobaczysz! :-)
Nieznajoma mój to już siè chyba przyzwyczaił tak do słodkiego że jak zjem to ten sobie śpi :-D Więc się nie martw, pogoda taka że pewnie i on ma lenia ;-)
Kamaa super ubranka i jaka cena!:-)

Josek - no i super!~internet i wiedza nie sluza tylko do "nakrecania sie" ja jak wiem to jestem spokojniejsza
kama - oczywiscie mi sie nic nie wsywietla

cos mnie glowa dzisiaj boli i brzuszek sie spina - lyknelam magnez, otworzylam okno co by mieskzanie przewierzyc a jak nie pzrejdzie to kawke lekka sobie zrobie

No właśnie potrzebny mi jest żeby jakoś jeszcze pochodzić w spodniach, w których się już nie dopinam :p szkoda mi już kasy na spodnie na 2 miesiące

to do tego powinien sprawdzic ci sie idealnie - nie bierz tylko tych dwustronnych bo czesto nieladnie te pzrejscia sa wykonczone (ja mialam/mam czarny i filoetowy no i brazowy dwustronny ale nieladnie wychodzi ten kolor spod spodu zawsze)

Moja koleznka rodzi, tzn za chwile bedzie miec cc bo wody jej sie sacza od wczoraj a jest w 36+4 dni :-) i niania mojego Kurczaka tez rodzi :-) bum dzisiaj :-)

A ja byłam zrobić sobie odrosty bo miałam prawie na pol glowy :-( jak baba-brudas wygladałam, nawet nie wiem kiedy mi tak urosły te wlosy :-)
teraz z Julem jemy obiad ale nic nie robiłam bo był w lodówce :-)

Musze poleżec chwile.............poczytam Was i "na dobre i na złe" sobie obejrze :-)

reklama
Byłam w Intermarche bo mamuśka dzwoniła ze mintaj jest tani:-D no i poszłam, wzielam 2,5 kg:szok::laugh2: wyszlo niecale 15 zl :tak:
Po drodze kupiłam jeszcze mezowi sweter pod choinke, no nie mogłam się oprzec, bo ten scyzoryk co już mu kupiłam taki mały i chciałam żeby miał coś jeszcze dużego hehe:-D:-D
Po drodze jeszcze zaszłam do koleżanki co mieszka pode mną (razem tez pracujemy) i dala mi prezent - parasolke:szok: A ten prezent od ZNP..no jestem w szoku..nic nigdy nie dawali:szok:

Biore się za obiad, bo jestem daleko w lesie:eek: z tym obiadem:szok:

Do góry