reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

kainkas no dzis wizyta popołudniu ..................boje sie............... a ta znizka na 5% do LM to przypadkiem nie jest wazna ale tylko wtedy gdy sie cos tam bonami sodexo zapłaci?

Monisia ale ja mam jasne włosy i jak juz miałam mysie odrosty na pol glowy to juz bylo to bardzo widac.............................lepszego samopoczucia Ci zyczę!!

Agnis moj chłop wszystko sobie sam potrafi wybrac :-) kupi sobie jakas rzecz a potem mi 1000 razy powtarza jak mam prac bo czyta metki od prania :-)

leże sobie, Kurczak bajki oglada.............laba :-)

doczytałam na bonie i warunkiem jest posiadanie przynajmniej 1 bonu sodexo bez względu na nominał. rabat wazny od 15.12 do 31.01.2014

ja dzisj krupniczek gotuje i małżonek piwnice sprzata

reklama
Upss.... odpłynęłam na 3 godziny ponad! Chyba musiałam odespać nocne imprezowanie syneczka :)

Koreczek - super wieści po wizycie!
Secreto - ale teraz chyba brzuszki nam najbardziej bedą rosnąć, to myślisz, że dasz radę się tak wciskać w spodnie jeszcze 2 miesiące?

Ostatnia edycja:
Pisałyście o nartach dla maluchów? Bo jakoś ominęłam temat :)

My się wybieramy 10 stycznia na weekend do Krynicy. Moja koleżanka jest instruktorem nauki jazdy i Franek będzie próbował. Ona ma córkę w jego wieku i już w ubiegłym roku jeździły :) Oczywiście bez ciśnienia - najwyżej się skończy szusowaniem na tyłku ;) Co pewnie Nusia będzie uskuteczniać ;)

Ja tez se drzemke trzasnelam...
patrze ze dzisiaj nie tylko moj synus wystraszyl mamusie:-D Ach urwisy na, rosna w brzuszkach .
ja obiadek wstawilam i dalej nic nie robie:-) A dzisiaj mam jakis duzy brzuch jak sie zmierzylam rano to 117 cm:szok:

117, no to ładnie :D u mnie wieczorem 99, rano 97, ostatnio brzuch mi wystrzelił i w końcu ludzie zauważają, ze w ciąży jestem :p

A moja córcia grzeczna i mnie nie straszy. Za to brat ją ;) Jak tylko się położę, to włązi na mnie, siada okrakiem i mała się zaraz budzi od tych kuksańców. Aż się zaczynam zastanawiać na ile to bezpieczne jest. Ściągam go na dół, albo każę być delikatnym, ale wiadomo jak to z maluchem. Jak kładzie głowę na brzuchu (koniecznie odsłoniętym) to też czasem znienacka próbuje wbijać.

Ewula raczej niezbyt brzpieczne to, ja malej nie pozwalam tak siadac a nawet jak na rece musze ja wziasc to biore tak bokiem ze na biodrze ja sobie opieram. Jednak wazy te swoje 12kg i sie boje

reklama
Ewula.... Zaspalam :/ mialam na 10:20 a wstalysmy z mala o 10 :( pozniej sie nie moglam dodzwonic wiec jutro z rana umowie sie na inny dzien. Moze 18 bo akurat jade z Michelle na szczepienie

Do góry