reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

kainkas no dzis wizyta popołudniu ..................boje sie............... a ta znizka na 5% do LM to przypadkiem nie jest wazna ale tylko wtedy gdy sie cos tam bonami sodexo zapłaci?

Monisia ale ja mam jasne włosy i jak juz miałam mysie odrosty na pol glowy to juz bylo to bardzo widac.............................lepszego samopoczucia Ci zyczę!!

Agnis moj chłop wszystko sobie sam potrafi wybrac :-) kupi sobie jakas rzecz a potem mi 1000 razy powtarza jak mam prac bo czyta metki od prania :-)

leże sobie, Kurczak bajki oglada.............laba :-)

doczytałam na bonie i warunkiem jest posiadanie przynajmniej 1 bonu sodexo bez względu na nominał. rabat wazny od 15.12 do 31.01.2014

ja dzisj krupniczek gotuje i małżonek piwnice sprzata

reklama
Upss.... odpłynęłam na 3 godziny ponad! Chyba musiałam odespać nocne imprezowanie syneczka :)

Koreczek - super wieści po wizycie!
Secreto - ale teraz chyba brzuszki nam najbardziej bedą rosnąć, to myślisz, że dasz radę się tak wciskać w spodnie jeszcze 2 miesiące?

Ostatnia edycja:
Pisałyście o nartach dla maluchów? Bo jakoś ominęłam temat :)

My się wybieramy 10 stycznia na weekend do Krynicy. Moja koleżanka jest instruktorem nauki jazdy i Franek będzie próbował. Ona ma córkę w jego wieku i już w ubiegłym roku jeździły :) Oczywiście bez ciśnienia - najwyżej się skończy szusowaniem na tyłku ;) Co pewnie Nusia będzie uskuteczniać ;)

Ja tez se drzemke trzasnelam...
patrze ze dzisiaj nie tylko moj synus wystraszyl mamusie:-D Ach urwisy na, rosna w brzuszkach .
ja obiadek wstawilam i dalej nic nie robie:-) A dzisiaj mam jakis duzy brzuch jak sie zmierzylam rano to 117 cm:szok:

117, no to ładnie :D u mnie wieczorem 99, rano 97, ostatnio brzuch mi wystrzelił i w końcu ludzie zauważają, ze w ciąży jestem :p

A moja córcia grzeczna i mnie nie straszy. Za to brat ją ;) Jak tylko się położę, to włązi na mnie, siada okrakiem i mała się zaraz budzi od tych kuksańców. Aż się zaczynam zastanawiać na ile to bezpieczne jest. Ściągam go na dół, albo każę być delikatnym, ale wiadomo jak to z maluchem. Jak kładzie głowę na brzuchu (koniecznie odsłoniętym) to też czasem znienacka próbuje wbijać.

Ewula raczej niezbyt brzpieczne to, ja malej nie pozwalam tak siadac a nawet jak na rece musze ja wziasc to biore tak bokiem ze na biodrze ja sobie opieram. Jednak wazy te swoje 12kg i sie boje

reklama
Ewula.... Zaspalam :/ mialam na 10:20 a wstalysmy z mala o 10 :( pozniej sie nie moglam dodzwonic wiec jutro z rana umowie sie na inny dzien. Moze 18 bo akurat jade z Michelle na szczepienie

Do góry