Witam was! :-)
Zycze wszystkim udanych wizyt i badan i duzo zdrowka!!!
Ale mialam dzis koszmarna noc, wogole nie mogłam spac… I chyba dopiero tak kolo 6,7 zasnelam i spalam do 11. Chyba będzie się trzeba pomalu przyzwyczajac do problemow ze spaniem… Na dodatek jakos mnie tak mdli dzisiaj… i jeszcze rodzice mimo ze sa 500km od nas to i tak potrafia nawet przez telefon zdenerwowac…
No dobra ponarzekalam sobie. Mam nadzieje, ze reszta dnia będzie lepsza! Moze pojedziemy dzisiaj po wozek z tesciowa to juz bede mogla przestac myslec o wyprawce.
Flower188 Trzymam kciuki, żeby u siostry było wszystko w porzadku! I kciuki za glukoze!
Karolinusia prześliczny plaszczyk i cena tez rewelacyjna!
Mam nadzieje ze nie bardzo się poparzyłaś! Ja już odkad jestem ciazy mam 3 blizny po oparzeniach, bo się stalam tam bardzo niezdarna…
ewa86 dobrze, ze to tylko zapalenie i powodzenia z dwojka! Dasz rade! A jeśli chodzi o terminy w przychodniach to jakas masakra jest!
susi kciuki zacisniete za glukoze!
Malpawzoo ja tez ostatnio robilam muffinki z gorzka czekolada i chyba znow zrobie, bo się robi szybko i sa pyszne!!!
Ostros Witaj u nas! :-)
AnetaNorwegia takie zajecia na basenie sa super!
Jak chodzilam jeszcze na aquaaerobic dla kobiet w ciazy, to wczesniej były zawsze zajecia dla rodzicow z małymi dziecmi i widac było ze się tym dziecia bardzo podobaja! Ja tez na pewno będę chciala chodzic z maleństwem!
kamaa super, ze wizyta udana! :-)
masiosia duzo zdrowka zycze!!!
Koreczek Biedactwo, dobrze ze pojechalac od razu do szpitala!!! Dobrze ze wszystko dobrze z maleństwem, a ty musisz wiecej lezec i odpoczywa, teraz wy dwie jesteście najwazniejsze!
mamusia synka tobie tez duzo zdrowka zycze i powodzenia na wizycie!!! Ja tez mam takie odrosty! Ale ja chyba pojde krotko przed swietami do dziewczyny brata meza, bo jest fryzjerka i niech moje wlosy jakos ogarnie hehe
Josek Trzymaj się jakos kochana!!! Sciskam mocno! A z maleństwem na pewno wszystko jest dobrze!!! Jeśli chodzi o wage to przy usg lekarze mogą się pomylic wystarczy, ze zaznaczyl o milimetr dalej albo blizej i tym się nie przejmuj!
nieznajoma1991,
jaspis Wam tez duzo zdrowka zycze!!
secreto ja mam taki pas i jest fajny przy np. przykrotkawych bluzkach. ;-)
kasiulekk Gratuluje udanej wizyty! :-)
Marcia30 moje maleństwo tez lubi tak straszyc mame!