reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

josek, tylko przygotuj się że przez pierwsze chyba 2 dni to kot przez ręce będzie się przelewał i może chcieć lizać ranę, jak już się trochę ogarnie. Moja dostała takie ubranko, żeby się nie lizała, ale bardzo sprawnie potrafiła się z niego wyślizgnąć. Pomógł dopiero kołnierz.
flower, mój tata rzeczywiście trenuje pływaków, chociaż raczej takich co już dobrze pływają i na mistrzostwa ich przygotowuje. No i w szkole pracuje poza tym jako wuefista.

ja na szczęście mam 3 obiady więc tylko trzeba podjąć decyzję co jemy. I jeszcze mam ciasto na pizze, bo wczoraj robiłam jak byli znajomi z dziećmi.

reklama
Agnis a ja wczoraj chciałam kupic m koszule ale nie bylo, tzn byly ale wszystkie mialy za krotkie rekawy albo za szeroki kolnierzyk, wiec mu dałam 100zł i kazałam zeby sobie cos kupil :-)
kupiłam dzieciakom siostry pprezenty, Julkowi autko, dzidziusiowi pieluszki, sobie wkładki laktacyjne i po zakupach :)

Witam was! :-)

Zycze wszystkim udanych wizyt i badan i duzo zdrowka!!!

Ale mialam dzis koszmarna noc, wogole nie mogłam spac… I chyba dopiero tak kolo 6,7 zasnelam i spalam do 11. Chyba będzie się trzeba pomalu przyzwyczajac do problemow ze spaniem… Na dodatek jakos mnie tak mdli dzisiaj… i jeszcze rodzice mimo ze sa 500km od nas to i tak potrafia nawet przez telefon zdenerwowac…:baffled:

No dobra ponarzekalam sobie. Mam nadzieje, ze reszta dnia będzie lepsza! Moze pojedziemy dzisiaj po wozek z tesciowa to juz bede mogla przestac myslec o wyprawce. :tak:

Flower188 Trzymam kciuki, żeby u siostry było wszystko w porzadku! I kciuki za glukoze!

Karolinusia prześliczny plaszczyk i cena tez rewelacyjna! :-D Mam nadzieje ze nie bardzo się poparzyłaś! Ja już odkad jestem ciazy mam 3 blizny po oparzeniach, bo się stalam tam bardzo niezdarna… :baffled:

ewa86 dobrze, ze to tylko zapalenie i powodzenia z dwojka! Dasz rade! A jeśli chodzi o terminy w przychodniach to jakas masakra jest!

susi kciuki zacisniete za glukoze!

Malpawzoo ja tez ostatnio robilam muffinki z gorzka czekolada i chyba znow zrobie, bo się robi szybko i sa pyszne!!!:-D

Ostros Witaj u nas! :-)

AnetaNorwegia takie zajecia na basenie sa super! :tak:Jak chodzilam jeszcze na aquaaerobic dla kobiet w ciazy, to wczesniej były zawsze zajecia dla rodzicow z małymi dziecmi i widac było ze się tym dziecia bardzo podobaja! Ja tez na pewno będę chciala chodzic z maleństwem!

kamaa super, ze wizyta udana! :-)

masiosia duzo zdrowka zycze!!!

Koreczek Biedactwo, dobrze ze pojechalac od razu do szpitala!!! Dobrze ze wszystko dobrze z maleństwem, a ty musisz wiecej lezec i odpoczywa, teraz wy dwie jesteście najwazniejsze!

mamusia synka tobie tez duzo zdrowka zycze i powodzenia na wizycie!!! Ja tez mam takie odrosty! Ale ja chyba pojde krotko przed swietami do dziewczyny brata meza, bo jest fryzjerka i niech moje wlosy jakos ogarnie hehe

Josek Trzymaj się jakos kochana!!! Sciskam mocno! A z maleństwem na pewno wszystko jest dobrze!!! Jeśli chodzi o wage to przy usg lekarze mogą się pomylic wystarczy, ze zaznaczyl o milimetr dalej albo blizej i tym się nie przejmuj!

nieznajoma1991, jaspis Wam tez duzo zdrowka zycze!!

secreto ja mam taki pas i jest fajny przy np. przykrotkawych bluzkach. ;-)

kasiulekk Gratuluje udanej wizyty! :-)

Marcia30 moje maleństwo tez lubi tak straszyc mame!

hej

Koreczek-dobezw ze wszystko w porzadku, trzeba uważać tym bardziej że coraz bardziej niezdarne jesteśmy i latwo o wypadek.... ja dzisiaj zatrzasnełam się w windzie,taka klitka i 4 osoby dobrze ze małz był, duszno mi się zrobilo, musiałam sobie kucnąć. czekaliśmy jakieś 15 minut az pogotoweie dzwigowe przyjedzie...ale miałam stracha

Josek- wszystko bedzie ok, u nas z kolei główka BPD (29tc było 75mm) jest większa o 2 tyg od innych wymiarów...az boje sie usg - bede miała na poczatku stycznia,, ale lekarz w szpitalu dokładnie miezrył móżdzek i inne wymiary i niby było ok. z hania tez taka różnic była, tylko ze głowa była tj wiek ciąży a reszta wymiarów 2 tyg mniejsza..

Ewa- zdrówka dla Frania i cierpliwośći dla Ciebie:) moja tez lubi przedszkole ale na występach (pasowanie i jasełka) w tamtym roku płakala i leciała do mnie. Przed dniem mamy i taty dużo z nią rozmawiałam i jakoś przetrwała, dzielnie się trzymała chociaż widać było ze sie bardzo stresuje jak nmówi wierszyk. W zlobku ne było za to problemu-teraz chyba taki wiek. Też muszę z nią pobawić się wiecej bo powiedziała, że mało sie teraz z nią bawię a jak się urodzi mały to już wogole nie bede się z nią bawić tylko z dzidziusiem:((

Flower-odpoczywaj

Agnis-no to niezła cen, szgoda ze u nas nie ma tego sklepu

Aneta- fajnie z tym basenem, koło nas budują, w styczniu ma byc otwarcie to bedziemy chodzić z małymi, Hania bardzo lubi wodę

Mamusiu- Ty też odpoczywaj a wizyta dzisiaj?

bony tez dostałam ale u nas mało:( dzisiaj już wydaliśmy). Mam zniżkę 5% do Leroy Merlin - moze któras remontowiczka chce, bo ja nie skorzystam? doczytałam na bonie i warunkiem jest posiadanie przynajmniej 1 bonu sodexo bez względu na nominał. rabat wazny od 15.12 do 31.01.2014

Ostatnia edycja:
Agnis a ja wczoraj chciałam kupic m koszule ale nie bylo, tzn byly ale wszystkie mialy za krotkie rekawy albo za szeroki kolnierzyk, wiec mu dałam 100zł i kazałam zeby sobie cos kupil :-)
kupiłam dzieciakom siostry pprezenty, Julkowi autko, dzidziusiowi pieluszki, sobie wkładki laktacyjne i po zakupach :)

Mój maz to sobie nawet czapki sam nie kupi. On zawsze mówi tak: wole zebys poszla ze mna i cos mi wybrala bo ty się znasz, no i przynajmniej nie będziesz się za mnie wstydzić, a jak sam wybiorę to roznie może być:szok::-D
I jakos mam oko do tych jego ciuchów, zawsze musze tez wyreczac mame jak chce cos ojcu kupic bo ona nie wie czy będzie za male czy za duże a ja zawsze kupuje dobre:tak:

kainkas no dzis wizyta popołudniu ..................boje sie............... a ta znizka na 5% do LM to przypadkiem nie jest wazna ale tylko wtedy gdy sie cos tam bonami sodexo zapłaci?

Monisia ale ja mam jasne włosy i jak juz miałam mysie odrosty na pol glowy to juz bylo to bardzo widac.............................lepszego samopoczucia Ci zyczę!!

Agnis moj chłop wszystko sobie sam potrafi wybrac :-) kupi sobie jakas rzecz a potem mi 1000 razy powtarza jak mam prac bo czyta metki od prania :-)

leże sobie, Kurczak bajki oglada.............laba :-)

reklama
Kainkas, też myślę, że to taki wiek. Plus charakter oczywiście. Franek zawsze był królem imprez - śpiewał, tańczył i wywijał koziołki na środku pokoju ;) Ale teraz "dorósł" i już nie taki chętny do publicznych wystąpień ;)
Za to Nuśka jest na etapie "nie boję się niczego" ;) Ciekawe, czy za rok w przedszkolu jej przejdzie ;) Chociaż ona będzie miała fory, bo będzie z Bratem w grupie.

No, Nusia śpi, Franek leży, może zaśnie.
Czas coś zjeść, bo mi się żołądek na lewą stronę przewrócił :/

Do góry