Ufff doczytalam
) wstalam dziś o 5:30 wyprawilam m do pracy i zabralam się za czytanie i podpisywanie
) mały kopie jak szalony chyba czas na sniadanko
)
Koreczek z tymi babami mądrymi to fakt, ja wam na samym początku ciąży pisałam o koleżance mojej mamy co to dawała mi rady... Rodziła dobre 50 lat temu ale do rad to pierwsza ehhh.... Nauczyłam się puszczać takie teksty koło uszu
Ewa ale masz fajny sklep u mnie to ciągle w kolejkach się muszę nastać i nie wykorzystuje tego ze jestem w ciazy, chyba że akurat źle się czuje to pytam czy mogę bez kolejki... Ale te wredne spojrzenia wtedy to dobijają.... Mój m to twierdzi że jestem dziwna że nie chce wykorzystywać tego swojego stanu bo tak naprawdę licząc na to że ktoś zauważy i się zlituje nade mną to raczej się nie doczekam...
Susi brrrr jak przeczytałam o tych sasiadkach siedzących w oknie to przypominały mi się moje wredne.. Dzięki Bogu już z 7 lat nie mieszkają na naszym osiedlu ale to był koszmar... Mieszkały w domu naprzeciwko mojego, i jakiby samochód nie podjechał czy człowiek przyszedł już firana się w oknie ruszała.... Zero swojego życia, żyły chyba naszym, bo zawsze jak się któraś spotkało na ulicy to potrafiła wykrzyczec kto był jakim samochodem i do której siedział.... Masakra.
Malpawzoo z tymi fartuchami to i ja się nasłuchalam ze to ze się ma fartuch to nie znaczy ze można bez kolejki.... No tylko ze jak się jest tam nie ze swoja sprawa a służbowo to weź i czekaj.... Ehhh ludziska
Nieznajoma zdrowka
ja tez mam bakterie i zrobilam posiew... 17 się dowiem co tam wyhodowalam
Juszka suiper koszulka ja właśnie szukam czegoś fajnego na święta
)
Nikusia super ze w końcu ci przeszło...
) teraz odpocznij i wyspij się
)
Agnis dom nocy przeczytalam dwa pierwsze tomy faktycznie całkiem fajne
)
Jagna ja mandarynki jem tonami i w sumie nigdy mi się nie odbija
) każdy organizm inny.... Właśnie pomyslalam ze pojade do Kauflandu i znów wezme torbę mandarynek hihi ostatnio z mama i mezem zjedlismy w jeden wieczór 3 kg
)) ale pyszniutkie byly.
Katrine naprawdę polecam Gre o Tron, serial brutalny i taki chwilami dość straszny ale naprawdę godny polecenia
przy każdym odcinku na zakończenie zbieram szczękę z podłogi a uwielbiam jak mnie cos tak zaskakuje
teraz zaczynam oglądać 2 sezon
a co do Darów Anioła to tez planuje to przeczytać
może w święta się uda
Anetka fajna ta kurtka
) wyczekana jak nie wiem co hihi
)
Nikusia ja jestem w podobnej sytuacji jak ty nie mam pojęcia co kuipic dzieciakom mojego brat na gwiazdkę... Maja wszystko... Kosmos noirmaknie a tez nie chce wydawać nie wiadomo ile... My się w domu umowilismy ze każdy kupuje po prezencie dla jednej osoby żeby taniej było.... Jakbym miała kupować dla 19 osób to bym chyba oszalała i zbankrutowała
)
My sylwestra spedzamy w domu
bardzo bym chciała iść na bal bo uwielbiam imprezy a'la wesele ale szkoda mi 500 zł wydawać skoro tez wiem ze ok 22 padne i będę chciała spać
może za dwa lata na jakiś Bal skoczymy. AAA i jeszcze na dokladke pod koniec stycznia mamy wesele... Nie wiem jak dam rade.. No nic zobaczymy jak się będę czuła
Moniqa ja Bawarię pije na każdej imprezie od poczatku ciąży
)
Monisia wspolczujje z ta szyjka
musisz się teraz oszczędzać
wypoczywaj dużo a będzie dobrze
)
Miłego dnia dziewczyny
)