dzień dobry
Agnis - dziękuję za propozycje prezentów...Najgorsze, że ONA TO MA
Uwierzcie te dzieci mają WSZYSTKO
Monisia - Leż i odpoczywaj. A święta???Cóż czasem warto odpuścić i może bardziej duchowo przeżyć niż na szczocie siły stracić a magia tego cudownego czasu zostanie natychmiast zepchnięta w kąt.
MUNIUŚ - SŁUSZNA waga małego GRATULACJE !!!!
CARRI- Powodzenia na wizycie u dentysty... ja mam o 14 także łączę się
KATRINE - Mam nadzieję, że Twój projekt bardzo się spodoba. My też zapewne sylwka w domu ze znajomymi
MARCIA - SUPER JUŻ 27 TYDZ!!!!
NASTKA - MY BOGU DZIĘKI musimy kupić tylko trójce mojej siostry, bo jakby jeszcze dopakować rodzeństwo męża to ja bym musiała miesiąc nic nie jeść. Bez przesady tak? Ja nie mówię, żeby nic im nie kupić....ale skoro te dzieci wszystko mają to weź wymyśl coś co RZECZYWIŚCIE SPRAWI dziecku przyjemność...a nie zerknie i stwierdzi Boże znowu zabawka, albo znowu książka albo znowu gra???? NO MASAKRA
SECRETO - JA zwalam na hormony, czasem jak mnie dół dopadnie to mam wrażenie, że nie idzie wyleźć....Trzymaj się, święta za pasem dobry czas przed nami
KAMAA - &&&&&&&&& kCIUKI za wizytę!!!
NIEZNAJOMA - SUPER WIEŚCI!!!
MEGI PEGI - ALE SUPER Z TYM BALEM... Są właśnie tacy proboszczowie co potrafią połączyć dwie strony ludzkiego życia...SUPER...AŻ doczekać się nie mogę Twojej relacji po
'
Ja dziś zamówię chyba prezent dla mojej córeczki, resztę ogarnę po wizycie w sobotę. Mam już plan jakie cista upiec na święta i myślę o kurczaku w galarecie...może któraś ma dobry sprawdzony przepis?
Poza tym czuję że znowu przybrałam na wadze
jakoś mi ciasno... No ale w sobotę wizyta więc się sprawdzi.
WSZYSTKIM WAM KOCHANE MIŁEGO DNIA!