reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Kamaa ja polecam pościel z MILPOL, też jest na allegro. Jakościowo super a wygląda jeszcze ładniej niż na fotkach! No i oczywiście &&!:-)
Nieznajoma dobrze że wszystko ok:-) Odpoczywaj dalej aż Ci przejdzie:-)
Flower Dziękuję! Jesteś Kochana!:-)

reklama
Nikusia
a w jakim wieku te dzieci...
Ja mojemu bratankowi, lat 7, oczywiście z serii "wszystko ma i wszystko go nudzi" kupiłam taką grę... Dobble - Oferta, ceny w sklepach internetowych - Taniomania.pl i powiem Wam, ze mu się spodobała, nawet rstarsi w to grają i jest sporo emocji

Dla dziewczynki ok 4-5 lat można np to zabawka - WATERDOODLE WODNA MATA DO MALOWANIA + SZABLONY
Podobni dziewczynki aż za tym piszczą

A takiemu dwulatkowi - trzylatkowi książeczkę... z serii Wydawnictwo Dwie Siostry - Noc na Ulicy Czereśniowej / Książki i muzyka - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców. są oczywiście tez inne z tego rodzaju
Tam sa same obrazki, ale dziecko ćwiczy spostrzegawczość, można mu opowiadać róźne historie itd...Mój Tadzik ma ja od jakiegoś czasu i mógłby ją ciągle oglądać...

hej
Mamusiu- oby to jednak nie rwa była bo to jest ból niemilosierny, jak ja mialam to nie mogłam ruszyc ani reka ani nogą, jak juz udalo sie wtac to chdziłam skulona jak 100letnia babcia

ewa-oby z uszkami było ok, i odpoczywaj, nie siedz duzo tylko leż

Munius- duze to twoje dziecie;)

Monis-odpoczywaj, ja tez leze więcej bo mnie brzuch ciągnie

niech ten czas szybciej leci, połowę lutego bym chciala.........jakoś mi się dluży teraz

miłego dnia

wiecie co to jest chyba rwa i ręka tez mnie boli po tej samej stronie co noga i pośladek i plecy :-( albo jakis ucisk na nerw.........no nic jutro mam wizytacje u lekarza to się dowiem................

I muszę coś zrobić z moimi włosami, już nie mogę na nie patrzeć :-(

Mamusiu synka, to ubierz się ciepło i wygrzewaj to chyba jedyny rozwiązanie na taką dolegliwość....

Ewa86 zapomniałam o Franiu... mam nadzieje, że to zwykła niedyspozycja, najważniejsze ze to wyłapałaś tak szybko. Może mu coś się przytkało, a może to początek zapalenia ucha.

My z mężem od Tadzia coś złapaliśmy, ja kaszlę jak gruźlik, a mąż ma bolące gardło, super....:cool:

O właśnie, a co jest ta rwa?
Bo mnie ostatnio bolą krzyże po jednej stronie i pośladek. Głównie jak chodzę, ale też jak ruszę się z jakiejś zastanej pozycji itp.
Nie jest to jakiś straszliwy ból, ale jest dość nieprzyjemny i czasem na tej nodze stanąć nie mogę.

A mówią, że ciąża to nie choroba :p

Dziewczyny ja myślę, że to nie rwa kulszowa tylko macie ucisk na nerwy i więzadła.. :) z rwą kulszową byście nie wytrzymały ból jest tak mocny, że się chodzić nie da

reklama
Meg Pegi gratuluję pełnego tygodnia :-)
Co do wagi...ja dzisiaj patrze...+9 na plusie!!! ale w spodnie ciażowe caly czas wchodze, wiec tylko mi w brzucho i cycki idzie...ach...a chcialam w ciazy przytyc max 10 kg bo przed mialam juz nadwage... no ale trudno, po urodzeniu bobasa bede sie martwic :-) a teraz niech tam sobie rosnie :tak:

Do góry